Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παπαδόπουλος: «Σε δίλημμα εάν η Σάλκε παίξει με τον ΠΑΟΚ»

Παπαδόπουλος: «Σε δίλημμα εάν η Σάλκε παίξει με τον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2013 17:41
Σε δίλημμα θα βρεθεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος εάν η Σάλκε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και όχι την Μέταλιστ, σε περίπτωση που αυτή αποκλειστεί από την ΟΕΦΑ, όπως ανάφερε ο ίδιος σε συνέντευξη του.

Ο 21χρονος αμυντικός της Σάλκε, μιλώντας στον Arena FM, εξέφρασε τα συναισθήματα του για τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας μάλιστα πως θα μπει σε μεγάλο δίλλημα στο ενδεχόμενο να παίξει η ομάδα του απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά», κάτι πιθανό καθώς η Μέταλιστ κληρώθηκε στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη γερμανική ομάδα , όμως με το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί να είναι πιθανό, η ελληνική ομάδα μπορεί να πάρει τη θέση της.

Ο διεθνής αμυντικός τόνισε πως ελπίζει να επιστρέψει σε 3 με 4 εβδομάδες από τον τραυματισμό του, ενώ κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τον νυν τεχνικό του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς με τον οποίο είχε συνεργασία για δύο χρόνια στη Σάλκε.

Παράλληλα, ανέφερε πως η κλήρωση του Ατρόμητου με την Αλκμααρ ήταν καλύτερη από αυτή του ΠΑΟΚ, μίλησε για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, για τα παιχνίδια με τη Μέταλιστ και για τη φωτογραφία του με τη φανέλα του Πρέλεβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena FM:


Για τον τραυματισμό του και πότε θα επιστρέψει:"Τώρα ξεκινάω σιγά-σιγά προπονήσεις με την ομάδα και ελπίζω σε 3-4 βδομάδες αν όλα πάνε καλά να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ ξανά".

Για το αν έρθει αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ:

"Μακάρι να γίνει αυτό και να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά εγώ θα μπω πραγματικά σε μεγάλο δίλημμα αν συμβεί κάτι τέτοιο".

Για την φωτογραφία του με την φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς:

"Του ζήτησα να μου δώσει την φανέλα, μου την έδωσε, και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό. Το ότι κυκλοφόρησε αυτή η φωτογραφία είναι καλό και κακό πάντως δεν έχω κρύψει την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω ότι είναι κακό αυτό. Απλά είμαι ΠΑΟΚ, δεν νομίζω να λέει κάτι αυτό. Δεν έχω έχθρα με άλλες ομάδες , έπαιζα και στον Ολυμπιακό αλλά εντάξει είμαι ΠΑΟΚτσής".

Για το μέλλον του και το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ:

"Γράφτηκαν πολλά, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Έχω κάποιες προτάσεις να πάω σε κάποιες ομάδες αλλά δεν θέλω να πω ονόματα, απλά προέχει πρώτα η υγεία μου, δεν μπορώ να πάω κάπου τραυματίας".

Για τον Χούμπ Στέφενς:

"Εγώ τον είχα 2 χρόνια, είναι καλός προπονητής και θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Του αρέσει να δουλεύει και του αρέσει να βγάζει ταλέντα και αυτό θα βοηθήσει και τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα, είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές και τους κάνει να τον αγαπάνε. Είναι πειθαρχημένος και πραγματικά πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Δεν φοβάται τίποτα, βλέπει όλα τα ματς το ίδιο και με την Ρεάλ να έπαιζε θα πήγαινε για την νίκη".

Για τα παιχνίδια με την Μέταλιστ:

"Τους είδα και τους δυο τους αγώνες. Ήμασταν πολύ άτυχοι στα παιχνίδια με την Μέταλιστ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είχαμε προηγηθεί, στο 2ο ημίχρονο έπεσε η απόδοση και δεν ήμασταν τόσο καλοί και χάσαμε. Εντάξει έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Για την κλήρωση του Ατρόμητου με την Άλκμααρ:

"Ο Ατρόμητος θεωρώ ότι είχε καλύτερη κλήρωση από τον ΠΑΟΚ, είναι καλύτερη ομάδα η Μακάμπι και πιο σκληραγωγημένη".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.