Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλλάζει όνομα η Χαλ!

Αλλάζει όνομα η Χαλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2013 14:49
Αλλάζει σελίδα η Χαλ, καθώς όπως δήλωσε σε συνέντευξη του ο ιδιοκτήτης της, Ασέμ Αλάμ το όνομα της ομάδας θα αλλάξει και θα γίνει «Χαλ Τάιγκερς» (τίγρεις), θέλοντας έτσι να βγάλει το «Σίτι» από την πλήρη ονομασία του συλλόγου και να δώσει μια ιδιαίτερη ταυτότητα στον σύλλογο.

Μιλώντας στην «Hull Daily Mail», ο Άραβας ιδιοκτήτης της Χαλ αποφάσισε να δώσει νέα ταυτότητα στην ομάδα, η οποία αναμένεται να αλλάξει όνομα μετά από 109 χρόνια και όπως όλα δείχνουν θα μετονομαστεί σε «Χαλ Τάιγκερς» καθώς το ψευδώνυμο της ομάδας είναι «οι τίγρεις».

«Το Χαλ Σίτι είναι άσχετο, αφού το «Σίτι» είναι πολύ κοινό. Το έχουν στο όνομά τους οι Λέστερ, Μπρίστολ, Μάντσεστερ και πολλές άλλες ομάδες. Δεν μου αρέσει να είμαστε κοινοί με τους άλλους. Θέλω κάτι ιδιαίτερο. Πρέπει να έχεις ταυτότητα και το Σίτι είναι άθλιο για ταυτότητα. Παράλληλα, το Hull City Association είναι πολύ μεγάλο», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Χαλ.

Να σημειωθεί πως αρκετοί φίλοι της ομάδας δεν έχουν πάρει με καλό μάτι την αλλαγή του ονόματος, ωστόσο όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπέρναντ Νόμπλ ως εκπρόσωπος των επίσημων οπαδών της ομάδας, κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον Ασέμ Αλάμ καθώς αυτός έβγαλε την ομάδα από την οικονομική κρίση:

«Προσωπικά, έχω απογοητευτεί με την είδηση καθώς είμαι υπέρ της παράδοσης. Ωστόσο αυτός ο άνθρωπος έσωσε τον σύλλογο μας από τα χρέη και το καθεστώς οικονομικής διαχείρισης. Είναι ο σύλλογος του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.