Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Η Ισπανία έριξε 6αρα στη φιναλίστ του Μουντιάλ, Κροατία

Nations League: Η Ισπανία έριξε 6αρα στη φιναλίστ του Μουντιάλ, Κροατία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2018 00:27
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ασένσιο Ισπανία του Λουίς Ενρίκε διέλυσε με 6-0 την φιναλίστ του Μουντιάλ, Κροατία και έκανε το 2x2 στο Nations League. Σαούλ (24’), Ασένσιο (33’), Κάλινιτς (35’ αυτ.), Ροντρίγκο (49’), Ράμος (57’) και Ίσκο (70’) τα γκολ για τους «φούριας ρόχας».

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Κροατίας μετά από τον τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας εξελίχθηκε σε εφιάλτη για την ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς. Η «Χρβάτσκα» διασύρθηκε με 6-0 εκτός έδρας από την καταιγιστική Ισπανία, που έκανε το 2x2 στον 4ο όμιλο της League A μετά και το «διπλό» στο «Γουέμπλεϊ» επί της Αγγλίας (1-2).

Ο Λουίς Ενρίκε παρέταξε την Ισπανία με έξι παίκτες της Ρεάλ στο βασικό σχήμα, κάτι που είχε να συμβεί από το 2002. Το πάρτι των γηπεδούχων ξεκίνησε στο 24’, με τον Σαούλ να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Καρβαχάλ. Τη σκυτάλη πήρε ο Ασένσιο, ο οποίος στο 33’ σκόραρε με τρομερό σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 35’ σούταρε από διαγώνια θέση προς την εστία του Κάλινιτς, ο οποίος στάθηκε άτυχος, αφού η μπάλα πήγε στο δοκάρι, χτύπησε στην πλάτη του και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο άσος της Ρεάλ ήταν σε τρομερή βραδιά, αφού και τα τρία γκολ του δεύτερου μέρους ξεκίνησαν από τα πόδια του. Στο 49’ έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Ροντρίγκο για το 4-0, ενώ στο 57’ από δικό του κόρνερ ο Ράμος πήρε την κεφαλιά και ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Ίσκο με ωραία κίνηση και τελείωμα μέσα από την περιοχή και έτσι ο Ασένσιο ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στις ασίστ.

Ο Μάρκο Λιβάγια μπήκε αλλαγή στο 71ο λεπτό με το σκορ ήδη στο 6-0 και φυσικά δεν μπορεί να κριθεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.