Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Nations League: Με το… αριστερό η Ιταλία του Μαντσίνι, «διπλό» στην Τουρκία η Ρωσία

Nations League: Με το… αριστερό η Ιταλία του Μαντσίνι, «διπλό» στην Τουρκία η Ρωσία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/9/2018 00:35
Η Ιταλία στο ντεμπούτο του Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν έπεισε, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 εντός έδρας από την ανανεωμένη Πολωνία. Σπουδαία νίκη για Ρωσία, 2-1 την Τουρκία στη Τραπεζούντα.

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Nations League η Ιταλία. Η «σκουάτρα ατζούρα», στο ντεμπούτο του Ρομπέρτο Μαντσίνι, τα βρήκε σκούρα από την Πολωνία και χρειάστηκε το εύστοχο πέναλτι του Ζορζίνιο για να πάρει την ισοπαλία (1-1) στη Μπολόνια.

Οι Πολωνοί, με καινούργιο προπονητή τον Γέρζι Μπρζέτσεκ και αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, πατούσαν πολύ καλά στο ματς, είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και στο 40’ άνοιξαν το σκορ με σουτ στην κίνηση από τον Ζιελίνσκι, έπειτα από σέντρα του Λεβαντόφσκι.

Ο φορ της Μπάγερν έχασε μεγάλη ευκαιρία με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος (47’) για το 0-2. Η είσοδος των Μπελότι και Κιέζα έδωσαν επιθετική πνοή στην Ιταλία, η οποία στο 77’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του τελευταίου από τον Μπλαζικόφσκι. Ο Ζορζίνιο ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 με το παρθενικό του γκολ με το εθνόσημο.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας και ισοβαθμούν προσωρινά στην κορυφή του 3ου ομίλου της League A, όπου βρίσκεται και η Πορτογαλία (ρεπό). Η τελευταία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική (10/9) την Ιταλία, έχοντας έτσι την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή του γκρουπ. Υπενθυμίζεται πως μόνο οι τέσσερις πρώτοι των τεσσάρων ομίλων της League A προκρίνονται στο Final-Four του θεσμού όπου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.

League B

Στο μοναδικό ματς της ημέρας στη League B, η Ρωσία έφυγε με το «διπλό» (2-1) από την έδρα της Τουρκίας και έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την πρώτη θέση του 2ου ομίλου, που οδηγεί στη League A. Τσερίσεφ (13’) και Τζιούμπα (49’) πέτυχαν τα γκολ για τους φιλοξενούμενους, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά με τον Αζίζ (41’).

League C

Στα ματς της League C, η Σερβία χρειάστηκε το πέναλτι του Τάντιτς (38’) για να φύγει με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Λιθουανίας. Μάλιστα ο άσος του Άγιαξ είχε νέο χαμένο πέναλτι στο 83’, ενώ να σημειωθεί πως ο φορ του ΠΑΟΚ, Πρίγιοβιτς έμεινε στον πάγκο.

Στο άλλο ματς του ίδιου ομίλου, η Ρουμανία έμεινε στο 0-0 εντός σε αγώνα κεκλεισμένων θυρών με το Μαυροβούνιο, το οποίο έπαιζε από το 77' με δέκα εξαιτίας της αποβολής του Μουγκόσα.

Σπουδαία νίκη για την Αλβανία, η οποία με ωραίο γκολ του Τσάκα (55’) κέρδισε με 1-0 το Ισραήλ και μπήκε με το δεξί στο θεσμό. Σ’ όλο το ματς αγωνίστηκε ο Νάτχο του Ολυμπιακού που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Το παιχνίδι ήταν για τον 1ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχει και η Σκωτία. Η τελευταία γνώρισε βαριά φιλική εντός έδρας ήττα με 4-0 από το Βέλγιο στη Γλασκώβη.

League D

Στα παιχνίδια της League D, τα Ν. Φερόε κέρδισαν με 3-1 την Μάλτα στο Τόρσχαβν και ξεκίνησε εντυπωσιακά στο θεσμό. Στο άλλο ματς του ομίλου, το Κόσοβο απέσπασε ισοπαλία 0-0 από το Αζερμπαιτζάν στο Μπακού.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.