Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Εκτός Ευρώπης ο Αστέρας

Γιουρόπα Λιγκ: Εκτός Ευρώπης ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2013 23:32
Εκτός Ευρώπης έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος παρότι ισοφάρισε προσωρινά και κυνηγούσε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά για να πάρει την πρόκριση απέναντι στη Ραπίντ, δέχθηκε εν τέλει δύο γκολ και ηττήθηκε με 3-1 στη Βιέννη, σκορ που τον αφήνει εκτός συνέχειας των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ. Ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 στο 56' ο Γκρατσίνι.

Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης ο Αστέρας, ο οποίος μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Τρίπολη, έψαχνε την ανατροπή στην Αυστρία, ωστόσο παρότι προσπάθησε και «άγγιξε» την πρόκριση, εν τέλει γνώρισε την ήττα με 3-1 και έμεινε εκτός πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο η Ραπίντ ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα, με τον Πέτσο να ανοίγει το σκορ στο 26’ για το 1-0. Οι Αρκάδες δεν πτοήθηκαν καθώς έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, και αφού στάθηκαν και τυχεροί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όπου οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι, ο Γκρατσίνι ως «χρυσή αλλαγή» ισοφάρισε στο 56’ σε 1-1.

Με αυτό το σκορ το παιχνίδι θα οδηγούνταν στην παράταση, ωστόσο η Ραπίντ κατάφερε να απαντήσει, και μάλιστα δις με τον Σάουμπ ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (63’, 85’) για να «σκοτώσει» της ελπίδες της ελληνικής ομάδας για την πρόκριση της στα πλει-οφ του θεσμού.

Οι συνθέσεις:


Ραπίντ Βιέννης: Νοβότα, Μπέρεντ, Σράμελ, Πέτσος, Σονλέιτνερ, Σάμπιτζερ, Τρίμελ, Μπεργκστάλερ, Μπόσκοβιτς, Χόφμαν (80’ Γκρόζουρεκ), Μπόιντ.

Αστέρας Τρίπολη: Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Γκόιαν, Ναβάρο (70’ Μπακασέτας), Ουσέρο, Ζησόπουλος (46’ Γκρατσίνι), Κάφα, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (69’ Χουάνμα)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.