Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Τσάμπιονς Λιγκ: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2013 21:56
Παρότι προσπάθησε αρκετά και ήταν καλύτερος από την Μέταλιστ στο Χάρκοβο, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή, μένοντας στο 1-1 και σε συνδυασμό με την ήττα με 2-0 στην Τούμπα, έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ και θα συνεχίσει στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ήττα με 2-0 στην Τούμπα αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παρότι προσπάθησε για την ανατροπή και ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα καλύτερος από την Μέταλιστ, κατάφερε να πάρει μόλις την ισοπαλία (1-1), αποτέλεσμα που δεν ήταν αρκετό για να του επιτρέψει να προκριθεί στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και να διεκδικήσει ύστερα την είσοδο του στους ομίλους του θεσμού.

Η Μέταλιστ άνοιξε το σκορ στο 72’ με ωραίο σουτ του Μπλάνκο το οποίο έφερε τον ΠΑΟΚ να ψάχνει τρία γκολ για να πάρει την πρόκριση. Ωστόσο ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν το έβαλε κάτω, με τον Νέτσιντ να ισοφαρίζει στο 83’, ενώ ο ίδιος στο 89’ έχασε τεράστια ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ που θα έδινε ελπίδες για μια επική ανατροπή.

Μάλιστα ο ΠΑΟΚ μπορεί δίκαια να φωνάζει για πέναλτι που δεν του δόθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, καθώς ο τερματοφύλακας της Μέταλιστ ανέτρεψε με το χέρι τον Λούκας μέσα στην περιοχή.

Παρά τον αποκλεισμό, ο ΠΑΟΚ δεν μένει εκτός Ευρώπης, καθώς θα βρίσκεται στην κλήρωση για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ της προσεχούς Παρασκευής, ενώ περιμένει παράλληλα και την απόφαση της ΟΥΕΦΑ για τον πιθανό αποκλεισμό της Μέταλιστ, η οποία ίσως και να του επιτρέψει να πάρει αυτός το εισιτήριο αντί της ουκρανικής ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.