Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση για Βαλένθια, Μάλαγα

Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση για Βαλένθια, Μάλαγα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/1/2013 01:30
Την πρόκριση για τους «8» του Copa del Rey πήραν Μάλαγα και Βαλένθια, με την πρώτη να επικρατεί με 4-1 απέναντι στην Εϊμπάρ, ενώ οι «νυχτερίδες «πήραν την νίκη στις καθυστερήσεις κόντρα στην Οσασούνα με 2-1.

Στο πρώτο παιχνίδι, η Μάλαγα τα βρήκε δύσκολα απέναντι στην μικρή Εϊμπαρ η οποία άνοιξε το σκορ στο «Ροσαλέντα» με τον Αρόγιο στο 11’ βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους.

Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση για Βαλένθια, Μάλαγα



Μάλιστα η ομάδα της Σεγκούντα κρατούσε στα χέρια της την πρόκριση για τα προημιτελικά ύστερα και από το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού. Ωστόσο οι Ανδαλουσιανοί οι οποίοι παρατάχθηκαν με αρκετούς βασικούς, ξέσπασαν στο τελευταίο τέταρτο, σημειώνοντας τέσσερα γκολ με τον Μπουανότε να σκοράρει δις στο 74’ και στο 90+1’, και τους Φερνάντεζ (77’) και Πορτίγιο (81’) να σημειώνουν τα υπόλοιπα τέρματα. Στον επόμενο γύρο η Μάλαγα αναμένεται να αντιμετωπίσει μία εκ των Μπαρτσελόνα ή Κόρντομπα.

Στο «Μεστάγια» με γκολ του Σολδάδο στο 93’ η Βαλένθια κέρδισε για 3η φορά μέσα σε έναν μήνα την Οσασούνα, με το τελικό 2-1, «σφραγίζοντας» έτσι το εισητήριο για τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ρεάλ ή Θέλτα.

Κύπελλο Ισπανίας: Πρόκριση για Βαλένθια, Μάλαγα



Οι «νυχτερίδες» χωρίς να έχουν άγχος ύστερα από το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Παμπλόνα, παρουσιάστηκαν πιο χαλαροί, ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να πάρουν κεφάλι στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τίνο Κόστα στ 34’. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα, με τον Γιορέντε να ισοφαρίζει στο 36’ , με την Βαλένθια να είχε στην συνέχεια τον έλεγχο, όμως κινδύνεψε αρκετές φορές κυρίως από αντεπιθέσεις της Οσασούνα. Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και τελικώς, στις καθυστερήσεις ο Σολδάδο έδωσε την νίκη-πρόκριση στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τα αποτελέσματα


Μάλαγα – Εϊμπάρ 4-1

Βαλένθια – Οσασούνα 2-1

Τα ζευγάρια στους 8


Ρεάλ ή Θέλτα - Βαλένθια

Μπαρτσελόνα ή Κόρντομπα - Μάλαγα

Σαραγόσα ή Λεβάντε - Σεβίλλη ή Μαγιόρκα

Χετάφε ή Ατλέτικο - Μπέτις ή Λας Πάλμας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.