Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο και Σούπερ Καπ στη Γ' Εθνική

Κύπελλο και Σούπερ Καπ στη Γ' Εθνική

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/8/2013 17:57
Τη διοργάνωση Κυπέλλου στη Γ’ Εθνική ανακοίνωσε επισήμως την Τρίτη η ΕΠΟ, η οποία έκανε παράλληλα γνωστό πως οι νικητές των Κυπέλλων της Γ’ και των Ε.Π.Σ θα παίζουν τελικό Σούπερ Καπ.

Επιβεβαιώθηκε η δημιουργία διοργάνωσης Κυπέλλου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, όπως ανακοίνωσε επισήμως η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η οποία αναφέρει πως θα έχει εξ’ ολοκλήρου την εποπτεία του θεσμού ενώ θα είναι υπεύθυνη και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως οι Κυπελλούχοι της Γ’ Εθνικής και των Ε.Π.Σ θα διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε αγώνα Σούπερ Καπ για την ανάδειξη του Κυπελλούχου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ:


«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι ομόφωνα το διοικητικό της συμβούλιο στη συνεδρίασή του στις 2/8/2013 αποφάσισε όπως προχωρήσει στη διοργάνωση Κυπέλλου Γ' Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Η προσθήκη που έγινε στο αντίστοιχο άρθρο του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων μετά την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, είναι η ακόλουθη: «Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων Άρθρο 38, παρ 3

α. Κάθε έτος, είναι δυνατό, με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο., να διοργανώνεται πρωτάθλημα Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας, στο οποίο η συμμετοχή των ομάδων είναι υποχρεωτική

β. Το σύστημα τέλεσης των αγώνων του Κυπέλλου αυτού καθώς και κάθε άλλη κανονιστική διάταξη καθορίζονται με την οικεία προκήρυξη που εγκρίνει το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.

γ. Οι λοιπές διατάξεις του κεφαλαίου του παρόντα κώδικα που αφορούν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ισχύουν ανάλογα

δ. Διοργανώτρια του πρωταθλήματος του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας είναι η Ε.Π.Ο., η οποία κατέχει και τα ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων.

ε. Το Κύπελλο Ελλάδος Ερασιτεχνών, εφόσον προκηρυχθεί και το Κύπελλο Ελλάδος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, διεξάγεται κανονικά με τις ομάδες των Ε.Π.Σ., εκτός αυτών που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, στην πρώτη φάση από τις Ε.Π.Σ. και στις υπόλοιπες από την Ε.Π.Ο.

στ. Μετά την ανακήρυξη του Κυπελλούχου του Κυπέλλου των Ε.Π.Σ. και του Κυπελλούχου του Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας διεξάγεται ο τελικός (Super Cup) αγώνας για την ανάδειξη του Κυπελλούχου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.