Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εξετάζει τον αποκλεισμό της Μέταλιστ η ΟΥΕΦΑ

Εξετάζει τον αποκλεισμό της Μέταλιστ η ΟΥΕΦΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2013 16:54
Με ανακοίνωση της, η ΟΥΕΦΑ γνωστοποίησε πως εξετάζει τον αποκλεισμό της Μέταλιστ από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για την εμπλοκή της σε στημένο αγώνα, τη στιγμή που ο αντιπρόεδρος της ουκρανικής ομάδας, Κοσταντίν Πιβοβάροφ δεν βλέπει ως απίθανο το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί ο σύλλογος.

Όπως είναι γνωστό, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιιονς Λιγκ είναι πιθανό να αποκλειστεί για την εμπλοκή της σε στημένο παιχνίδι με την Καρπάτι που είχε γίνει το 2008, και όπως γνωστοποίησε σήμερα η ΟΥΕΦΑ, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας εξετάζει το ενδεχόμενο τιμωρίας της ουκρανικής ομάδας, λαμβάνοντας υπόψη της την απόφαση του CAS.

Η ανακοίνωση: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ θα εξετάσει το ζήτημα της συμμετοχής της Μέταλιστ στο Τσάμπιονς Λιγγκ βάσει των κανονισμών της διοργάνωσης».

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Μέταλιστ, Κοσταντίν Πιβοβάροφ σε δηλώσεις του σε ουκρανικό κανάλι, μόνο σίγουρος δεν φάνηκε πως η ομάδα θα δικαιωθεί και θα αγωνιστεί κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ:

«Είμαστε λίγο απογοητευμένοι γιατί η απόφαση της UEFA θα παρθεί τώρα που η Μέταλιστ αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορούμε να κάνουμε έφεση και ότι απόφαση έρθει πρέπει να τη δεχθούμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πιβοβάροφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.