Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε σπίτι ... καλύτερος

Επέστρεψε σπίτι ... καλύτερος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2013 00:13
Στην επιστροφή του στο γήπεδο της Λεωφόρου με παρουσία 14.000 φίλων του, ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Λάτσιο, παρουσιάζοντας εμφανή σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά του παιχνίδια.

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, οι «πράσινοι» ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα κόντρα στη Λάτσιο, ωστόσο έδειξαν ένα καλύτερο και φανερά βελτιωμένο πρόσωπο από το τελευταίο φιλικό με τη Βαλενσιέν.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, έδειξαν πιο σοβαροί στην άμυνα, ενώ κατάφεραν να απειλήσουν την εστία των κυπελλούχων Ιταλίας, έχοντας και δοκάρι με τον Ντίνα.

Ντεμπούτο έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Σίλντενφελντ, Αμπέϊντ και Καρέλης οι οποίοι βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα, ενώ για πρώτη φορά με τα πράσινα έπαιξε και ο Μπεργκ ο οποίος έδειξε πως θέλει χρόνο προσαρμογής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Παναθηναϊκός: Καπίνο (72’ Κοτσόλης), Μαρινάκης (81’ Σπυρόπουλος), Σίλντενφελντ (81’ Ρισβάνης), Κουτρουμπής (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Νάνο, Μέντεζ (78’ Λαγός), Αμπείντ (72’ Δώνης), Ζέκα, Μπαϊράμι, Καρέλης (58’ Μπεργκ), Ντίνας (84’ Μουζακίτης)

Λάτσιο: Μαρκέτι (69’ Μπιτσάρι), Γκονσάλβες, Μπίλια, Χονοράτο, Λούλιτς, Μπιάβα, Λεντέσμα (56’ Γκονζάλες), Ράντου, Κόμκο (69’ Καβάντα, 84’ Ρότσι), Καντρέβα (46’ Ερνάνες), Φλοκάρι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.