Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κλείνει» Ρεμί η Νιούκαστλ, θέλει και Μπεντ!

«Κλείνει» Ρεμί η Νιούκαστλ, θέλει και Μπεντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/8/2013 17:31
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λοίκ Ρεμί με τη μορφή δανεισμού από την ΚΠΡ βρίσκεται η Νιούκαστλ, όπως αποκάλυψε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Τζο Κινίαρ ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως οι «καρακάξες» μιλάνε και με την Άστον Βίλα για την απόκτηση του Ντάρεν Μπεντ!

Παρότι ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολάς δήλωσε πριν λίγες μέρες πως έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Νιούκαστλ για την απόκτηση του Μπαφετιμπί Γκομίς, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της αγγλικής ομάδας, Τζο Κινίαρ με δηλώσεις του στο «skysports», αποκάλυψε πως οι «καρακάξες» κινούνται για ακόμα δύο επιθετικούς.

Ο λόγος για τους Λοίκ Ρεμί και Ντάρεν Μπεντ, με τον Κινίαρ να δηλώνει πως η Νιούκαστλ είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον πρώτο με τη μορφή δανεισμού από την ΚΠΡ, ενώ παράλληλα η ομάδα μιλάει με την Άστον Βίλα για την απόκτηση του Μπεντ ως κανονική μεταγραφή.

«Ναι είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΚΠΡ (για τον δανεισμό του Ρεμί). Πιστεύω πως τη Δευτέρα ή την Τρίτη είναι πολύ πιθανό να λάβουμε θετική απάντηση».

«Κλείνει» Ρεμί η Νιούκαστλ, θέλει και Μπεντ!
Ο ίδιος στη συνέχεια αποκάλυψε πως η Νιούκαστλ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Άστον Βιλα και για την απόκτηση του Ντάρεν Μπεντ, ωστόσο για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Φούλαμ.

«Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με την Άστον Βίλα και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έρθουμε σε συμφωνία. Βέβαια άκουσα πως κάποια άλλη ομάδα ενδιαφέρεται επίσης για τον παίκτη (Φούλαμ), ωστόσο δεν θα τα παρατήσουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.