Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θέλει δουλειά!

Θέλει δουλειά!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/8/2013 17:21
Στο δυνατότερο φιλικό προετοιμασίας του φετινού καλοκαιριού, ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», παρουσιάζοντας μεγάλα προβλήματα σε όλες τις γραμμές, και το σκορ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις!

Σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός του Μίτσελ προβλημάτισε, καθώς οι
«ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της Λίβερπουλ η οποία κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πήρε τη νίκη με γκολ των Άλεν (24’) και Χέντερσον (63’), ενώ δημιούργησε παράλληλα πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσει και άλλο τον δείκτη του σκορ.

Πολλά αμυντικά προβλήματα για τους πρωταθλητές Ελλάδας οι οποίοι δεν μπορούσαν παράλληλα να δημιουργήσουν ευκαιρίες με αξιώσεις στην εστία της Λίβερπουλ, δείχνοντας πως ο Μίτσελ έχει πολλή δουλεία μπροστά του ώστε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας για να παρουσιαστεί έτοιμη στα επίσημα παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:


Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τζόνσον, Ενρίκε, Τουρέ (62’ Κάραγκερ), Άγκερ, Λούκας, Άλεν (62’ Χέντερσον), Τζέραρντ (84’ Σπίρινγκ), Κουτίνιο (73’ Λουίς Αλμπέρτο), Στέρλινγκ (73’ Φάουλερ), Άσπας (62’ Σουάρες).

Ολυμπιακός: Μέγιερι (46’ Ρομπέρτο), Σαλίνο (46’ Παπάζογλου), Μετζανί (59’ Μανωλάς), Σιόβας (76’ Αβ. Παπαδόπουλος), Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης (76’ Λυκογιάννης), Σάμαρης (46’ Βάις), Κάμπελ (76’ Διαμαντάκος), Τσόρι (59’ Μασάντο), Μήτρογλου (59’ Σαβιόλα).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.