Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κέρδισε την Ίντερ ο Μουρίνιο, νίκη με Ίσκο για Ρεάλ

Κέρδισε την Ίντερ ο Μουρίνιο, νίκη με Ίσκο για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2013 12:04
Φιλική νίκη με 2-0 απέναντι στην Ίντερ πανηγύρισε η Τσέλσι, σε αναμέτρηση που έγινε στις ΗΠΑ στο πλαίσιο του Guinness International Champions Cup, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να αντιμετωπίζει για πρώτη φορά τους «νερατζούρι» μετά το τρεμπλ του 2010. Νίκη με 3-1 για Ρεάλ κόντρα στους ΛΑ Γκάλαξι.

Οι «μπλε» του Λονδίνου, επικράτησαν με 2-0 της Ίντερ το «Lucas Oil Stadium» της Ιντιανάπολις, δείχνοντας πως βρίσκονται σε καλό βαθμό ετοιμότητας ενόψει της πρεμιέρας της Πρέμιερ Λιγκ.

Το σκορ για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο άνοιξε στο 13’ ο Οσκάρ με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 28’ ο Αζάρ έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Ραμίρεζ από τον Περέιρα, με το φάουλ να έγινε ωστόσο εκτός περιοχής.

Μάλιστα, στο δεύτερο μέρος τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους «νερατζούρι» καθώς στο 58’ ο Καμπανιάρο αντίκρισε την κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Τζον Τέρι.

Κέρδισε την Ίντερ ο Μουρίνιο, νίκη με Ίσκο για Ρεάλ
Στο άλλο παιχνίδι της ίδιας φιλικής διοργάνωσης, η Ρεάλ επικράτησε με 3-1 των ΛΑ Γκάλαξι.

Οι «μερέγχες» άνοιξαν το σκορ με τον Ντι Μαρία στο 15’, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Μπενζεμά σκοράροντας ακόμα δύο φορές (51’, 74΄) , με τον Βιγιαρεάλ των Γκάλαξι να μειώνει για το τελικό σκορ με εντυπωσιακό γκολ.

Ωστόσο αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο νεοαποκτηθείς Ίσκο ο οποίος είχε συμμετοχή στα πρώτα δύο γκολ της Ρεάλ, ενώ εντυπωσίασε με τις ενέργειες του στο χορτάρι.

Έτσι, Τσέλσι και Ρεάλ πήραν τα «εισιτήρια» για τα ημιτελικά της φιλικής διοργάνωσης και θα βρουν στο δρόμο τους τις Μίλαν και Έβερτον αντίστοιχα. Μάλιστα εφόσον αμφότερες πάρουν νέα νίκη, τότε ο Ζοζέ Μουρίνιο θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.