Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Τότεναμ, ήττα για Άρσεναλ με αποβολή Μαυροπάνου

Πρέμιερ Λιγκ: Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Τότεναμ, ήττα για Άρσεναλ με αποβολή Μαυροπάνου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/5/2018 00:55
Με γκολ του Κέιν, η Τότεναμ κέρδισε με 1-0 την Νιούκαστλ στο «Γουέμπλεϊ» και «σφράγισε» το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Νέα εκτός έδρας ήττα για την Άρσεναλ (3-1 από Λέστερ), παίζοντας από το 15’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μαυροπάνου.

Χωρίς να κλέψει τις εντυπώσεις, η Τότεναμ επικράτησε με 1-0 της Νιούκαστλ στο Λονδίνο και σε συνδυασμό με τη γκέλα της Τσέλσι εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν.

Οι «πετεινοί» δεν ήταν καλοί στο πρώτο μέρος και μάλιστα θα μπορούσαν να βρεθούν πίσω στο σκορ, με την Νιούκαστλ να είχε δοκάρι με απευθείας φάουλ του Σέλβι. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Κέιν έπιασε αέρα σε τετ-α-τετ, όμως στο 50’ ο Άγγλος φορ σκόραρε με άψογο πλασέ και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Ήττα η Άρσεναλ, αποβλήθηκε ο Μαυροπάνος


Πρέμιερ Λιγκ: Στο Τσάμπιονς Λιγκ η Τότεναμ, ήττα για Άρσεναλ με αποβολή Μαυροπάνου
Η Άρσεναλ έμεινε από νωρίς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου και ηττήθηκε με 3-1 από την Λέστερ στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ». Αυτή ήταν η 7η σερί εκτός έδρας ήττα των Λονδρέζων στο πρωτάθλημα εκτός έδρας, κάτι που είχε να συμβεί από τον Γενάρη του 1966! Στον αντίποδα, οι «αλεπούδες» κέρδισαν τους «κανονιέρηδες» για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 1994!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14’ με άψογο τελείωμα του Ιχεανάτσο. Ένα λεπτό αργότερα ο Μαυροπάνος έκανε τραγικό λάθος, ο σκόρερ έκλεψε, αλλά ο Έλληνας αμυντικός τον γκρέμισε και αποβλήθηκε. Έγινε έτσι ο νεότερος παίκτης που αποβάλλεται στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Άρσεναλ άντεξε την πίεση και στο 55’ έφερε το σκορ στα ίσια με τον Ομπαμεγιάνγκ. Ωστόσο, στο τελευταίο τέταρτο η Λέστερ πέτυχε δύο γκολ με Βάρντι (76’ πεν.) και Μαχρέζ (90’) διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.