Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η Ξάνθη

Γιουρόπα Λιγκ: Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η Ξάνθη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2013 01:43
Η Ξάνθη κοίταξε στα μάτια την Σταντάρ Λιέγης στα Πηγάδια, ωστόσο η αποβολή του Μπέρτου στο 69’ της στοίχησε, με τους Βέλγους να παίρνουν τη νίκη με 2-1 εξασθενώντας ουσιαστικά τις ελπίδες της ελληνικής ομάδας για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ισοφάρισαν προσωρινά με τον Ντιέ στο 36’ οι Ακρίτες, έπιασε πέναλτι ο Κυριακίδης.

Η Ξάνθη πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη πιο δυνατή, έμπειρη και έτοιμη Σταντάρ Λιέγης, και θα μπορούσε να φύγει με ένα καλύτερο αποτέλεσμα από την ήττα, καθώς τη στιγμή που έδειχνε πως μπορούσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, η αποβολή του Μπέρτου, άλλαξε την ροή του παιχνιδιού.
Η Σταντάρ προηγήθηκε στο 18’ με ωραίο σουτ του Μπιά, ωστόσο ο Ντιέ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ που θα «ζήλευε» και ο … Μπέκαμ, ισοφάρισε σε 1-1 για τους Ακρίτες στο 36’.

Στη συνέχεια, η Ξάνθη είχε την κατοχή της μπάλςα και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαρσελίνιο για να πάρει προβάδισμα, καθώς ο βραζιλιάνος νικήθηκε σε τετ-α-τετ με τον Καβασίμα, ενώ λίγο αργότερα η ελληνική ομάδα σώθηκε από την απόκρουση του Κυριακίδη στο πέναλτι του Μπιά.

Ωστόσο όλα τα σχέδια του Καραγεωργίου πήγαν… στράφι, καθώς στο 69’ ο Μπέρτος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, καταδικάζοντας ουσιαστικά την ομάδα του.

Έτσι και έγινε, καθώς η Στανταρ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και σε μία στιγμή αδράνειας στην άμυνα της Ξάνθης, σκόραρε με γκολ του Σιμά στο 73’ ο οποίος διαμόρφωσε το 2-1 και έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του Βελγίου για την πρόκριση στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι συνθέσεις


Ξάνθη: Κυριακιδης, Γούτας, Βάλλας, Κομεσίδης, Παΐτο, Ντιε (86’ Σολάρι), Μπαξεβανιδης (56’ Μαρίν), Μπέρτος, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μάνταλος (56’ Ντε Γκούζμαν).

Στον πάγκο έμειναν οι: Πέρεζ, Γκοχούρι, Ράνος, Πλατέλλας.

Σταντάρ Λιέγης: Καβασίμα, Οπαρέ, Αρλσανάγκιτς, Σιμά, Ιαντολί, Μαρκέ, Σισέ (46’ Μπεγιένς), Μπιά, Ντε Καμάργκο, Μπιλό, Εζεκίελ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.