Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Θα το παλέψει στη Βιέννη ο Αστέρας!

Γιουρόπα Λιγκ: Θα το παλέψει στη Βιέννη ο Αστέρας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2013 01:22
Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε στην Τρίπολη ο Αστέρας απέναντι στην Ραπιντ Βιέννης, ωστόσο παρότι οι αυστριακοί πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, η εμφάνιση των Αρκάδων έδειξε πως μπορούν να πάρουν το εισιτήριο στη Βιέννη. Το γκολ στο 27’ ο Ζησόπουλος, ισοφάρισε στο 32’ με αυστηρό πέναλτι η Ραπιντ.

Μπορεί το τελικό 1-1 στην Τρίπολη να δίνει το προβάδισμα στην Ραπίντ, ενόψει του επαναληπτικού στην Βιέννη την επόμενη Πέμπτη, ωστόσο ο Αστέρας με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου έδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη δεν μπήκε καλά στο παιχνίδι, αλλά μετά το πρώτο 20λεπτο ανέβασε στροφές και έφτασε στο γκολ στο 27’ με τον Ζησόπουλο. Ωστόσο το προβάδισμα του Αστέρα δεν κράτησε πολύ, καθώς οι αυστριακοί ισοφάρισαν στο 32’ με αυστηρό πέναλτι του Μπόιντ.

Στο δεύτερο μέρος, οι Αρκάδες ήταν φανερά ανώτεροι, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο δεν είχαν καθαρό μυαλό στα τελειώματα των φάσεων, με αποτέλεσμα το τελικό 1-1 να μείνει ως το τέλος, και η Ραπίντ να πάρει προβάδισμα πρόκρισης με το εκτός έδρας γκολ.

Οι συνθέσεις:


Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ναβάρο (72’ Γκρατσίνι), Ζαραδούκας (46’ Κάφα), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (61’ Χουάνμα)

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Γκόιαν, Μουνάφο, Μπακασέτας

Ραπίντ Βιέννης: Νοβότα, Τρίμελ, Σονλάιτνερ, Ντιμπόν (46’ Μ. Χόφμαν), Σράμελ, Πέτσος, Μπέρεντ, Σάουμπ (85’ Γκροζούρεκ), Στ. Χόφμαν (68’ Σάμπιτζερ), Μπουργκστάλερ, Μπόιντ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.