Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2018 22:16
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προαναγγέλλει την προσφυγή της στον Διαιτητικό Δικαστήριο μετά την σημερινή απόρριψη της έφεσής της από την Επιτροπή Εφέσεων.

Για απόφαση με πολιτικό υπόβαθρο έκανε λόγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην πρώτη της αντίδραση μετά την απορριπτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, όπου είχε προσφύγει μετά την πρωτόδικη απόφαση για το ματς με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, στον «Δικέφαλο» γνωστοποίησαν πως θα προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο ώστε να εκδικαστεί σε τρίτο βαθμό η υπόθεση.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την απογοήτευσή της για το γεγονός πως ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού.

Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα στερείται συνολικά 9 βαθμούς για να στήσουν άλλοι επικοινωνιακές φιέστες...

Η Επιτροπή Εφέσεων, εντελώς απροστάτευτη από τους πολιτικούς προϊσταμένους της, Υπουργούς Δικαιοσύνης και Αθλητισμού, δεν ξέφυγε από την παγίδα να δικάσει σκεπτόμενη «πολιτικά» και όχι με βάση τα πραγματικά περιστατικά.

Η ασυλία που παρέχεται με τέτοιου είδους αποφάσεις σε διαιτητές και ομάδες άλλα να πράττουν, άλλα να λένε και άλλα να εννοούν, είναι ένα δεδικασμένο που θα το βρουν όλοι μπροστά τους.

Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.