Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τον «σκότωσε» ο Ντέβιτς

Τσάμπιονς Λιγκ: Τον «σκότωσε» ο Ντέβιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/7/2013 22:50
Στένεψαν τα περιθώρια πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο μέρος και το πλήρωσε, γνώριζοντας την ήττα με 0-2 από την Μέταλιστ χάρη σε δύο γκολ του Ντέβιτς, και πλέον ζητάει ένα θαύμα στο Χάρκοβο ώστε να πάρει αυτός την πρόκριση για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, ωστόσο παρότι δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, δεν κατάφερε ποτέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και το πλήρωσε με άσχημο τρόπο από τους ουκρανούς, οι οποίοι πήραν τη νίκη με δύο τέρματα του Ντέβιτς (43’ πεν., 72’) και βρίσκονται πλέον με το… ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση.

Οι παίκτες του Στέφενς «σπατάλησαν» τρεις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ ώστε να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο διαδοχικά οι Λούκας, Γεωργιάδης και Αθανασιάδης δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι, όπως συνηθίζεται στο ποδόσφαιρο, η αστοχία πληρώνεται, με τον Βίτορ να υποπίπτει σε πέναλτι στο 42’ ακουμπώντας τη μπάλα με το χέρι, και ο Ντέβιτς δεν συγχώρησε, γράφοντας το 0-1 από την «άσπρη βούλα».

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά, καθώς η διαφορά ετοιμότητας των δύο ομάδων έκανε την εμφάνιση της στο παιχνίδι, με την Μέταλιστ να έδειχνε πως είχε πιο «φρέσκα πνευμόνια» και τελικώς έφτασε σε δεύτερο γκολ με αντεπίθεση στο 71’, με τον Ντέβιτς να περνάει τον Χακόμπο και να κάνει το 2-0 με ωραίο τελείωμα.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε μια ανάσα από ένα γκολ στο 88’ που θα του έδινε ελπίδες στην ρεβάνς, όμως το σουτ του Σαλπιγίδη προ του Ντισλένκοβιτς δεν ήταν καλό, με τον πορτιέρο των Ουκρανών να σώζει την ομάδα του.

Μάλιστα, η Μέταλιστ έχασε τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να «καθαρίσει» την πρόκριση, όταν ο Κριστάλντο πέρασε τον Χακόμπο, ωστόσο σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του ΠΑΟΚ!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Βίτορ, Λίνο, Τζιόλης, Γεωργιάδης (67’ Βούκιτς), Λάζαρ, Κατσουράνης, Κίτσιου, Λούκας (55’Ολίσε), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (77’ Νέτσιντ).

Στον πάγκο: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόρενς.

Μέταλιστ (Μίρον Μάρκεβιτς): Ντισλιένκοβιτς, Βιλάγκρα, Μολέδο, Ασεβέδο, Γκουεγιέ, Ντιέγκο (62’ Μπλάνκο), Έντμαρ, Σόσα (90' Κρασνοπόροφ), Τόρες, Μάρλος, Ντέβιτς (77’ Κριστάλντο).

Στον πάγκο: Σουκόβτσεβ, Μπερεζόφτσουκ, Πσένικνικ, Νογιόκ.


Περισσότερα σε λίγο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.