Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Θέλει 98.5 εκατ. ευρώ ΚΑΙ παίκτη για Μπέιλ η Τότεναμ»!

«Θέλει 98.5 εκατ. ευρώ ΚΑΙ παίκτη για Μπέιλ η Τότεναμ»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/7/2013 01:59
Η Τότεναμ είπε «όχι» στα 98,5 εκατ. ευρώ που πρόσφερε η Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, με τα αγγλικά Μέσα να κάνουν λόγο πως ο πρόεδρος της ομάδας, Ντάνιελ Λέβι ζητάει στην προσφορά να συμπεριληφθεί και ένας ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας» ως έμψυχο αντάλλαγμα! «Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε για τον Μπέιλ» αποκάλυψε ο Ζιντάν.

Τον… ουρανό με τα άστρα θέλουν στην Τότεναμ για να παραχωρήσουν τον Ουαλό μεσοεπιθετικό, καθώς οι «πετεινοί» αρνήθηκαν την πρόταση-ρεκόρ της Ρεάλ ύψους 98.5 εκατ. ευρώ, με την «daily mail» να κάνει λόγο πως ο πρόεδρος των Λονδρέζων, Ντάνιελ Λέβι θέλει στο ποσό που προσφέρει η «βασίλισσα» να συμπεριφερθεί και ένας παίκτης από το ρόστερ της ομάδας ως έμψυχο αντάλλαγμα!

Η διοίκηση της Τότεναμ είχε τονίσει στο πρόσφατο παρελθόν πως δεν έχει καμία διάθεση να πουλήσει τον Μπέιλ, ωστόσο τα αστρονομικά ποσά που προσφέρει η Ρεάλ έχουν φέρει την αγγλική ομάδα να αναθεωρήσει και πιθανόν να μην πει «όχι» σε περίπτωση που οι «μερέργχες» επανέλθουν με νέα πρόταση η οποία μπορεί και να ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα ο Ζινεντίν Ζιντάν με δηλώσεις του σε γαλλικά Μέσα, αποκάλυψε πως η Ρεάλ δεν θα παρατήσει την προσπάθεια για την απόκτηση του 24χρονου άσου:

«Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε για τον Μπέιλ», τόνισε ο γάλλος πρώην σούπερσταρ ο οποίος έχει αναλάβει θέση στο τεχνικό επιτελείο του Κάρλο Αντσελότι.

Να σημειωθεί πως η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου ήταν αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ρεάλ το 2009, με τη «βασίλισσα» να βγάζει από τα ταμεία της το ποσό των 96 εκατ. ευρώ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.