Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Από νωρίς στα δύσκολα η Γιουβέντους

Σέριε Α: Από νωρίς στα δύσκολα η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/7/2013 23:34
Δύσκολο ξεκίνημα επιφύλασσε η κληρωτίδα για την πρωταθλήτρια Γιουβέντους, καθώς στην πρεμιέρα της Σέριε Α η «Γηραιά Κυρία» θα αντιμετωπίσει την Σαμπντόρια στο «Λουίτζι Φεράρις» και εν συνεχεία θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τις Λάτσιο και Ίντερ! Ρόμα - Λάτσιο και Μίλαν - Νάπολι την 4η αγωνιστική, Γιούβε - Μίλαν την 7η και Ίντερ - Μίλαν την 17η.

Από νωρίς στα δύσκολα μπαίνει η Γιουβέντους στη προσπάθεια της για την υπεράσπιση του τίτλου, καθώς η «Γηραιά Κυρία» θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την Σαμπντόρια στο «Λουίτζι Φεράρις» , ομάδα που την κέρδισε πέρσι και στα δύο παιχνίδια, ενώ την 2η θα υποδεχθεί την Λάτσιο και την 3η θα παίξει με την Ίντερ στο Μιλάνο!

Από την άλλη, πιο βατό ξεκίνημα για την Μίλαν η οποία στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει εκτός της Βερόνα του Βαγγέλη Μόρα, ενώ η Νάπολι θα υποδεχθεί την Μπολόνια του Χριστοδουλόπουλου και του Κονέ.

Η Λάτσιο θα υποδεχθεί την Ουντινέζε σε ένα από τα πιο ενδιαφέρον παιχνίδια της πρεμιέρας, ενώ η Ρόμα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λιβόρνο. Από την άλλη, η Ίντερ υποδέχεται την Τζένοα και η Φιορεντίνα τη Κατάνια.

Όσο για τα ντέρμπι, δεν θ’ αργήσουν καθόλου, καθώς την 3η αγωνιστική γίνεται το Ίντερ- Γιουβέντους, την 4η το Ρόμα-Λάτσιο και Μίλαν- Νάπολι και την 7η το Ίντερ – Μίλαν.

Τέλος, το ντέρμπι του Μιλάνο μεταξύ Ίντερ και Μίλαν θα γίνει την 17η αγωνιστική.

Αναλυτικά η πρεμιέρα της Σέριε A (24-25/8)


Κάλιαρι-Αταλάντα

Φιορεντίνα-Κατάνια

Βερόνα-Μίλαν

Ίντερ-Τζένοα

Λάτσιο-Ουντινέζε

Λιβόρνο-Ρόμα

Νάπολι-Μπολόνια

Πάρμα-Κιέβο

Σαμπντόρια-Γιουβέντους

Τορίνο-Σασουόλο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.