Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ουκρανία: «Βύθισε» την Ταβρίγια του Χριστόπουλου ο Μπαλάφας!

Ουκρανία: «Βύθισε» την Ταβρίγια του Χριστόπουλου ο Μπαλάφας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2013 22:19
Στον πάτο της βαθμολογίας της Ουκρανικής Πρέμειρ Λιγκ έμεινε η Ταβρίγια του Γιάννη Χριστόπουλου, καθώς γνώρισε 3η σερί ήττα με 3-1 απέναντι στη Γκόβερλα Ουζχόροντ, με τον Σωτήρη Μπαλάφα να διαμορφώνει το τελικό σκορ στη νίκη της ομάδας του!

Άσχημα τα πράγματα για τον Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος ούτε τώρα κατάφερε να πάρει έστω έναν βαθμό στο ουκρανικό πρωτάθλημα, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 3-1 απέναντι στη Γκόβερλα Ουζχόροντ του Σωτήρη Μπαλάφα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ντμίτρο Τρούχιν, και παρότι ο Μακσίμ Φέσουκ ισοφάρισε στο 13' για τους γηπεδούχους, ο Τρούχιν με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 79’ ξαναέδωσε το προβάδισμα στην Γκόβερλα, ενώ ο Μπαλάφας στο 84’ «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του και «βύθισε» παράλληλα την Ταβρίγια τον πάτο της βαθμολογίας.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Σαχτάρ επικράτησε της Τσερνομόρετς με 1-0 χάρη στο γκολ του Ντάγκλας Κόστα και «έπιασε» έτσι στην κορυφή του πρωταθλήματος την Μέταλιστ, ενώ από την άλλη, νίκη πήρε και η Ντιμανό Κιεβου η οποία κέρδισε με 2-0 τη Σεβαστοπολ με τέρματα των Αρούνα και Μποκανί και πέρασε στην 3η θέση με 7 βαθμούς.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο Μποκανί έφτασε ήδη τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα (3 αγώνες), ενώ στη δεύτερη θέση των σκόρερ βρίσκεται ο Ντέβιτς της Μέταλιστ με 3 τέρματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.