Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προβλημάτισε απέναντι στη Χόφενχαϊμ ο Ολυμπιακός

Προβλημάτισε απέναντι στη Χόφενχαϊμ ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2013 17:58
«Βαριά» ήττα με 4-1 από την Χόφενχάϊμ γνώρισε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο φιλικό του επί γερμανικού εδάφους, δείχνοντας πως θέλει δουλειά. Ντεμπούτο ο Κάμπελ, δεν έπαιξε ο Σαβιόλα.

Δύο ημέρες μετά την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Στουτγκάρδη (0-0), ο Ολυμπιακός παρουσίασε άλλο πρόσωπο απέναντι στην Χόφενχάϊμ και γνώρισε την ήττα με 4-1, με τον Διαμαντάκο να σημειώνει το γκολ της τιμής για τους «ερυθρόλευκους» στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας προβλημάτισαν, παρουσιάζοντας αρκετά αμυντικά κενά τα οποία επέτρεψαν στην γερμανική ομάδα να σημειώεσει δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ είχε και δοκάρι στο 58’.

Δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό οι παίκτες του Μίτσελ, με τα αβίαστα λάθη στο χώρο του κέντρου να αποτελούσαν την «αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας. Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν ορθά με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ελάχιστες ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία.

Ντεμπούτο έκανε ο Κάμπελ ο οποίος ωστόσο δεν μπορούσε να συνεργαστεί με τους συμπαίκτες του, κάτι αναμενόμενο, καθώς μετράει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Από την άλλη, ο Μετζανί ήταν ο μόνος που έπαιξε και στα 90 λεπτά, ενώ Σαβιόλα και Ρομπέρτο δεν πήραν χρόνο συμμετοχής.

Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Σαντχάουσεν στο τελευταίο του φιλικό στη Γερμανία.


Οι συνθέσεις:


Χοφενχάιμ: Κάστεελ, Μπεκ, Ρούντι, Πολάνσκι, Φιρμίνο, Ελιουνούνσι, Αμπραχάμ, Μοντέστε, Βέστεργκάαρντ, Βόλαντ, Τόλιχαν.

Ολυμπιακός: Μέγιερι (46’ Γιαννιώτης), Σαλίνο (46’ Παπάζογλου), Μεντζανί, Σιόβας (46’ Μανωλάς), Χολέβας (60’ Λυκογιάννης), Μανιάτης (46’ Ντομίνγκες), Σάμαρης (60’ Ντε Βινσέντι), Μασάντο (60’ Φέισα), Φετφατζίδης (46’ Φουστέρ), Κάμπελ (46’ Ολαϊτάν), Μήτρογλου (60’ Διαμαντάκος).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.