Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Γερμανίας: Πήρε εκδίκηση η Ντόρτμουντ!

Σούπερ Καπ Γερμανίας: Πήρε εκδίκηση η Ντόρτμουντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2013 23:25
Εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε με 4-2 της Μπάγερν στο Σούπερ Καπ Γερμανίας και υποχρέωσε τον Πεπ Γκουαρδιόλα σε ήττα στο επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο των Βαυαρών!

Ο πρώτος τίτλος της νέας σεζόν κατέληξε στα χέρια της Ντόρτμουντ, η οποία μετά τον χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Λονδίνο, δεν επέτρεψε στη Μπάγερν να της πάρει και αυτόν τον τίτλο, επικρατώντας στον τελικό του Σούπερ Καπ με 4-2.

Ακόμα ένα εκπληκτικό παιχνίδι χάρισαν στο ποδοσφαιρικό κοινό οι δύο ομάδες, με τους Βεστφαλούς να παίρνουν το προβάδισμα μόλις στο 6’ με τον Ρόις και παρά την ισοφάριση του Ρόμπεν στο 54’, ο Φαν Μπούιτεν με αυτογκόλ στο 56’ και ο Γκούντογκαν με όμορφο γκολ στο 57’, έφεραν το σκορ στο 3-1 υπέρ της Ντόρμουντ σε ένα μαγικό τετράλεπτο!

Σούπερ Καπ Γερμανίας: Πήρε εκδίκηση η Ντόρτμουντ!
Ο Ρόμπεν με δεύτερο γκολ στο 64’ μείωσε σε 3-2, δίνοντας ελπίδες στους Βαυαρούς για την ισοφάριση, ωστόσο στο 86’ ο Ρόις ύστερα από ασίστ του Ομπαμπεγιάνγκ, διαμόρφωσε το τελικό 4-2, «σφραγίζοντας» την νίκη για τη Ντόρτμουντ.

Ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά εάν ο Μίλερ λίγο νωρίτερα πριν το 4ο γκολ της Ντόρτμουντ, δεν έβλεπε τη μπάλα στην προσπάθεια του να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Βάιντερφέλερ!

Καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο η Ντόρτμουντ, με τον Κλοπ να κάνει «ματ» στον Γκουαρντιόλα στο ντεμπούτο του Ισπανού τεχνικού, μπλοκάροντας το παιχνίδι της Μπάγερν από τον άξονα, με τον Τιάγκο Αλκάνταρα να μην δικαιώνει τον προπονητή με την επιλογή του.

Να σημειωθεί πως στο 88’ πέρασε στο παιχνίδι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο οποίος με το «καλημέρα» πήρε το πρώτο του τρόπαιο με τη νέα του ομάδα!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.