Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Χουλτ η λίστα της ΑΕΚ για την Ντινάμο Κιέβου

Χωρίς Χουλτ η λίστα της ΑΕΚ για την Ντινάμο Κιέβου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2018 19:13
H ΑΕΚ ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Ντινάμο Κιέβου, απ' την οποία απουσιάζουν οι Νίκλας Χουλτ και Ερίκ Μοράν. Νέα πρόσωπα οι Μπάρκας, Λαμπρόπουλος και Μασούντ.

Ανακοινώθηκε η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για τα παιχνίδια νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ, με τα ονόματα των νεοαποκτηθέντων Νίκλας Χουλτς και Ερίκ Μοράν να απουσιάζουν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μπορούσε να κάνει μέχρι τρεις αλλαγές σε σχέση με τη λίστα του πρώτου γύρου και αποφάσισε να συμπεριλάβει τους Βασίλη Μπάρκα, Βασίλη Λαμπρόπουλο και Σοτζέι Μασούντ στις θέσεις των Πατίτο, Τρίστασον και Ανέστη.

Ο Ισπανός τεχνικός οδηγήθηκε σ' αυτές τις επιλογές, με δεδομένο πως ακόμα δεν είναι έτοιμος ο Τσόσιτς και επομένως έπρεπε να πάρει οπωσδήποτε κεντρικό αμυντικό (Λαμπρόπουλος). Ο Μπάρας παίρνει τη θέση του τραυματία Ανέστη και απέμενε μια θέση για τις τρεις μεταγραφές του Γενάρη, με την επιλογή να είναι ο Μασούντ ο οποίος έχει το μεγαλύτερο βαθμό προσαρμογής στην ομάδα.

Αναλυτικά η λίστα:


Τερματοφύλακες

Βασίλης Μπάρκας, Παναγιώτης Τσιντώτας, Παναγιώτης Ντούνης*

Αμυντικοί

Μιχάλης Μπακάκης, Έλντερ Λόπες, Όγκνιεν Βράνιες, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Ροντρίγκο Γκάλο, Ούρος Τσόσιτς, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Γιώργος Γιαννούτσος*, Άνταμ Τζανετόπουλος

Μέσοι

Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, Αντρέ Σιμόες, Γιάκομπ Γιόχανσον, Πέτρος Μάνταλος, Παναγιώτης Κονέ, Σοτζέι Μασούντ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Πάρης Μπάμπης*, Χρήστος Γιούσης*

Επιθετικοί

Γιώργος Γιακουμάκης, Μάρκο Λιβάγια, Σέρχιο Αραούχο, Τάσος Μπακασέτας, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Χρήστος Αντωνίου*

*Οι παίκτες με τον αστερίσκο ανήκουν στη Λίστα Β.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.