Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Κάνει πλάκα η Μπάγερν, γλίτωσε τα χειρότερα στο 90+3’ η Ντόρτμουντ

Μπουντεσλίγκα: Κάνει πλάκα η Μπάγερν, γλίτωσε τα χειρότερα στο 90+3’ η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2018 19:05
Αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 12’ η Μπάγερν διέλυσε με 5-2 την Χοφενχάιμ στο Μόναχο και διατήρησε τη διαφορά 16 βαθμών από την κορυφή.

Η Χοφενχάιμ προηγήθηκε με 2-0 μέσα στο Μόναχο ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να… νευριάσει την Μπάγερν, η οποία έκανε την ανατροπή και έφτασε σε εμφατική νίκη με 5-2. Οι Βαυαροί έφτασαν τους 50 βαθμούς και διατήρησαν το +16 από την 2η θέση, όπου βρίσκεται η Σάλκε.

Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 3’ ο Ουτ πήρε το ριμπάουντ μετά το χαμένο πέναλτι του Γκναμπρί για το 0-1, ενώ στο 12’ ο τελευταίος «έγραψε» το 0-2 με ωραίο συρτό σουτ.

Η Μπάγερν έβγαλε αντίδραση, αφού στο 21’ ο Λεβαντόφσκι μείωσε από κοντά σε 1-2 ενώ στο 25’ ο Μπόατενγκ με κεφαλιά έφερε το σκορ στα ίσια. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 62’ με όμορφο τελείωμα του Κομάν, ενώ στο 66’ ο Βιδάλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ με κεφαλιά. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Βάγκνερ στο 90’, σκοράροντας απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Γλίτωσε την ήττα στο 90+3’ η Ντόρτμουντ

Συνεχίζει να κατρακυλά στη βαθμολογία η Ντόρτμουντ, η οποία χρειάστηκε το γκολ του Τόγιαν στο 90+3’ για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) στην έδρα της απέναντι στην Φράιμπουργκ.

Οι Βεστφαλοί μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα και προηγήθηκαν στο 9’ με όμορφο τελείωμα του Καγκάβα, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή με δύο γκολ του Πέτερσεν (21’, 68’ - το δεύτερο σχεδόν από το κέντρο). Η Ντόρτμουντ γλίτωσε το βαθμό στις καθυστερήσεις με γκολ του Τόγιαν, ωστόσο συνεχίζει να χάνει βαθμούς (δεν έχει νίκη στο 2018), όντας πλέον στην 5η θέση με 31 βαθμούς, όσους έχουν Λεβερκούζεν (ματς λιγότερο) και Γκλάντμπαχ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.