Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «16» με τεσσάρα η Γιουνάιτεντ, ντεμπούτο με ασίστ ο Σάντσες

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «16» με τεσσάρα η Γιουνάιτεντ, ντεμπούτο με ασίστ ο Σάντσες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2018 00:31
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε εύκολα με 4-0 από την έδρα της Γιόβιλ και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας. Ντεμπούτο με ασίστ για Αλέξις Σάντσες.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Γιόβιλ της 4ης κατηγορίας. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν εκτός έδρας νίκη με 4-0 στο «Χούις Πάρκ» και προκρίθηκαν στους «16» του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι ήταν το 100ο του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Γιουνάιτεντ και μάλιστα έγινε ανήμερα των 55ων γενεθλίων του. Ο Πορτογάλος έδωσε φανέλα βασικού στον Αλέξις Σάντσες και ο Χιλιανός συμμετείχε στα δύο πρώτα γκολ της νέας του ομάδας. Από εκείνον ξεκίνησε η φάση από την οποία ο Ράσφορντ εκμεταλλεύτηκε το λάθος άμυνας της Γιόβιλ και άνοιξε το σκορ (41'), ενώ από τον Χιλιανό δόθηκε η ασίστ στον Ερέρα για το 2-0 στο 61’.

Λίγο πριν το φινάλε, στο 89ο λεπτό, ο Λίνγκαρντ ανέβασε τον δείκτη του σκορ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, ενώ στις καθυστερήσεις ο Λουκάκου διαμόρφωσε το τελικό 0-4 από κοντά μετά από ασίστ του Ρόχο.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ νίκησε με 3-1 την Ρέντιγκ και «σφράγισε» την πρόκριση για τους «16» του θεσμού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.