Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοβαρός και πειθαρχημένος κόντρα στην Στουτγκάρδη ο Ολυμπιακός

Σοβαρός και πειθαρχημένος κόντρα στην Στουτγκάρδη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2013 00:09
Ισόπαλος χωρίς σκορ αναδείχθηκε κόντρα στη Στουτγκάρδη ο Ολυμπιακός, στο πρώτο του φιλικό επί γερμανικού εδάφους.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε αντίθεση με το φιλικό κόντρα στην Φράιμπουργκ όπου έδειξαν αρκετά αμυντικά κενά, δεν επέτρεψαν στη φιναλίστ του κυπέλλου Γερμανίας, Στουτγκάρδη να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του.

Ωστόσο παρότι οι παίκτες του Μίτσελ παρουσιάστηκαν πειθαρχημένοι και καλύτεροι του αντιπάλου τους, δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, παρά τις ευκαιρίες που δημιούρησαν.

Αυτό θα κληθεί να κάνει πλέον ο Χαβιέρ Σαβιόλα ο οποίος βρίσκονταν εκτός αποστολής όπως και οι Κοντρέρας και Κάρολ, ενώ την αναμέτρηση παρακολούθησαν με πολιτικά οι Ρομπέρτο και Κάμπελ.

Στους κορυφαίους της αναμέτρησης οι Τσόρι και Φετφατζίδης, ενώ στο 65’ πέρασε στο παιχνίδι και ο Μετζανί ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη φανέλα».

Οι συνθέσεις:


Ολυμπιακός: Μέγιερι (65’ Γιαννώτης), Σαλίνο (46’ Παπάζογλου), Αβραάμ Παπαδόπουλος (46’ Μανωλάς), Σιόβας (65’ Μετζανί), Χολέμπας (65’ Λυκογιάννης), Φέισα (65’ Σάμαρης), Μανιάτης (65’ Ντε Βινσέντι), Ντομίνγκεζ (65’ Ιμπαγάσα), Φετφατζίδης (65’ Ολαϊτάν), Φουστέρ (46’ Μασάντο), Μήτρογλου (65’ Διαμαντάκος).

Στουτγκάρδη: Ούλραϊχ, Σακάι, Σβάαμπ, Τάσκι, Λάιτνερ, Μποκά, Τραορέ, Βέρνερ, Ρούντιγκερ, Μαξίμ, Ιμπίσεβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.