Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καραγεωργίου: «Οι παίκτες μας έπαιξαν με ψυχή»

Καραγεωργίου: «Οι παίκτες μας έπαιξαν με ψυχή»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2013 08:26
Στην ψυχή που έδειξαν οι παίκτες του στον επαναληπτικό του Μπέλφαστ, παρά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, στάθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου μετά τη πρόκριση της Ξάνθης σε βάρος της Λίνφιλντ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο προπονητής της Ξάνθης ήταν φανερά ευτυχισμένος μετά την ιστορική πρόκριση των Ακριτών οι οποίοι πέτυχαν την Ευρωπαϊκή νίκη, με τον ίδιο να εστιάζει στην κατάθεση ψυχής που έκαναν οι παίκτες του:

«Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή στιγμή για την ομάδα, που πήρε την πρώτη της νίκη στα Κύπελλα Ευρώπης και ταυτόχρονα την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Ήταν μία δύσκολη προσπάθεια για όλους μας η οποία έγινε χωρίς να έχουμε καλή προετοιμασία και χωρίς επίσημα παιχνίδια, αλλά και χωρίς να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας.

Παρόλα αυτά παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις, οι παίκτες έπαιξαν με ψυχή και ειδικά στην παράταση εκεί που μετρούν οι ψυχικές δυνάμεις. Το παιχνίδι έγινε πολύ δύσκολο από την κόκκινη κάρτα και μετά, ενώ όσο ήμασταν 11 εναντίον 11 τα πράγματα ήταν πιο απλά Μας περιμένουν πολύ σύντομα δύο δύσκολα και σημαντικά για εμάς παιχνίδια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.