Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βόμβες» Κόντε: «Σπάνια παίρνω τους παίκτες που θέλω, πέφτω πάντα σε ομάδες με πρόγραμμα λιτότητας»

«Βόμβες» Κόντε: «Σπάνια παίρνω τους παίκτες που θέλω, πέφτω πάντα σε ομάδες με πρόγραμμα λιτότητας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/1/2018 01:04
Νέες αιχμές στη διοίκηση της Τσέλσι για τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι άφησε ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος δήλωσε πως «δεν μπορώ να στοχεύω ψηλά» και πως «πάντα καταλήγω σε ομάδες που τρέχουν πρόγραμμα λιτότητας».

«Βόμβες» από τον Αντόνιο Κόντε μετά την ισοπαλία της Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ στο «Έμιρειτς (2-2). Ο Ιταλός ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες του για το αν στοχεύει αρκετά ψηλά στο μεταγραφικό παζάρι και ο τεχνικός των «μπλε» ήταν ξεκάθαρος:

«Δεν μπορώ να στοχεύω ψηλά, κυρίως όταν στην καριέρα μου σπάνια μου φέρνουν τους παίκτες που ζητάω. Πάντα καταλήγω σε ομάδες που τρέχουν πρόγραμμα λιτότητας», δήλωσε στο «Sky Italia» ο Κόντε, αφήνοντας αιχμές και για την αποχώρηση του από την Γιουβέντους.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου. Εάν έρθει κάποιος παίκτης, καλώς. Εάν όχι, τότε και πάλι είναι εντάξει. Θα συνεχίσω να δουλεύω και στις δύο περιπτώσεις».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κόντε τα βάζει με τη διοίκηση των Τσέλσι για τις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου. Υπενθυμίζεται πως πριν περίπου δύο μήνες, ο τεχνικός διευθυντής των «μπλε», Μίκαελ Εμενάλο αποχώρησε ξαφνικά για να αναλάβει ανάλογο πόστο στην Μονακό, μια εξέλιξη που χαρακτηρίστηκε από μερίδα του αγγλικού Τύπου ως… νίκη του Ιταλού τεχνικού.

Πάντως οι νέες δηλώσεις του Κόντε δείχνουν πως όντως υπάρχει εσωτερικό θέμα στον σύλλογο και βάζουν… φωτιά στα σενάρια που θέλουν τον 48χρονο να μην συνεχίζει τη νέα σεζόν στους «μπλε» του Λονδίνου. Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (3/1) το ιταλικό Sky είχε αποκαλύψει ότι ο Κόντε βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και της Μπάγερν Μονάχου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.