Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπροστά τα έβαζε, πίσω «έμπαζε»

Μπροστά τα έβαζε, πίσω «έμπαζε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2013 23:03
Ο Παναθηναϊκός στο 5ο του φιλικό προετοιμασίας ήρθε ισόπαλος με σκορ 4-4 απέναντι στην τουρκική Ελαζίγκσπορ, δείχνοντας καλά στοιχεία στην ανάπτυξη του αλλά και πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν.

Ισόπαλος 4-4 αναδείχθηκε απέναντι στην τούρκικη Ελαζίγκσπορ ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να δείχνουν μεν πολύ καλά στοιχεία από τη μέση και μπροστά, ωστόσο στα αμυντικά τους καθήκοντα ήταν κάκιστοι, κάτι που τους στοίχισε τέσσερα τέρματα.

Νέα καλή εμφάνιση από τον Εμίρ Μπαϊράμι, όπως και από τον Νίκο Κουσίδη. Δεν φάνηκε στο παιχνίδι ο Μέντες.

Οι παίκτες του τριφυλλιού μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με γκολ του Κουσίδη στο 7ο λεπτό, ενώ στο 17’ ο Ντίνας ύστερα από ωραία συνεργασία με τον Μαρινάκη, διπλασίασε τα τέρματα της ελληνικής ομάδας.

Ωστόσο η απάντηση της Ελαζίγκσπορ ήταν άμεση, καθώς οι τούρκοι εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά του Παναθηναϊκού, και πέτυχαν τρία τέρματα μέσα σε 12 λεπτά (24’, 29’,36’), διαμορφώνοντας το 3-2.

Μάλιστα λίγα λεπτά μετά το 3ο γκολ, η Ελαζίγκσπορ εκμεταλλεύτηκε νέο λάθος στην άμυνα των «πρασίνων» και κέρδισε πέναλτι, ωστόσο ο Αντέρ έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Καπίνο.

Με αρκετές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αντιδράσει, με τον Μουζακίτη να περνάει τον τερματοφύλακα των Τούρκων, και στη συνέχεια να δίνει στον επερχόμενο Γιαννιτσάνη ο οποίος ισοφάρισε σε 3-3 στο 54’.

Παρόλα αυτά, ένα λεπτό μετά Ζέγκελαρ με καταπληκτική ατομική ενέργεια πέρασε τον Σπυρόπουλου και πλάσαρε τον Ταμπάκη για το 4-3. Τελικώς, ο Γιαννιτσάνης πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 76’, διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

Παναθηναϊκός: Καπίνο (46’ Ταμπάκης), Μαρινάκης (46’ Σπυρόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος (46’ Κουτρουμπής), Ρισβάνης, Νάνο (46’ Χουχούμης), Σταματάκης (46’ Ζέκα), Λαγός (57’ Μέντες), Δώνης (46’Αναστασόπουλος), Μουζακίτης, Ντίνας (46’ Γιαννιτσάνης), Κουσίδης (46’ Μπαϊράμι)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.