Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα «καρφιά» Κόντε στη διοίκηση της Τσέλσι για τις μεταγραφές

Νέα «καρφιά» Κόντε στη διοίκηση της Τσέλσι για τις μεταγραφές

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2017 18:11
Νέες αιχμές στη διοίκηση της Τσέλσι για τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού άφησε ο Αντόνιο Κόντε, σχολιάζοντας την ασταμάτητη πορεία της Μάντσεστερ Σίτι.

Η περσινή πρωταθλήτρια Τσέλσι βρίσκεται στο -14 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που κλήθηκε να σχολιάσει ο Αντόνιο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Σαουθάμπτον.

Ο Ιταλός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο των «πολιτών» τονίζοντας πως το «κλειδί» στην ξέφρενη πορεία τους είναι ότι απέκτησαν όλους τους μεταγραφικούς στόχους που είχαν θέσει το καλοκαίρι:

«Δεν είναι έκπληξη για μένα. Στην αρχή της σεζόν όλοι λέγανε πως το πρωτάθλημα θα πάει σε μία από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ. Είναι σπουδαία ομάδα, όπως βέβαια ήταν και την περσινή σεζόν. Μετά, ήρθε το καλοκαίρι, όπου αγοράσανε όλους τους παίκτες που ήθελαν…», δήλωσε ο Κόντε, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τις κινήσεις των «μπλε» στο μεταγραφικό παζάρι.

Δεν είναι κρυφό ότι ο Ιταλός τεχνικός είναι δυσαρεστημένος από την μεταγραφική ενίσχυση των «μπλε» το καλοκαίρι, αφού η διοίκηση δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τα «θέλω» του. Μάλιστα, φέρονταν ότι είχε πολύ άσχημες σχέσεις με τον πρώην –πλέον- τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μίκαελ Εμενάλο, ο οποίος αποχώρησε ξαφνικά πριν περίπου ένα μήνα για να αναλάβει ανάλογο πόστο στην Μονακό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.