Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει στην Κρίσταλ Πάλας ο Κουίνσι

Πλησιάζει στην Κρίσταλ Πάλας ο Κουίνσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2013 13:32
Κοντά σε συμφωνία με την Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται ο Κουίνσι, καθώς ο Γκανέζος εξτρέμ του Παναθηναϊκού έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στα φιλικά με Ντάγκεναμ και Τζιλίγχαμ, ενώ ο τεχνικός της ομάδας, Ίαν Χόλογουεϊ, τόνισε πως σκέφτεται να του προτείνει συμβόλαιο.

Ο 27χρονος άσος ο οποίος δοκιμάζεται από την νεοφώτιστη ομάδα της Πρέμιερ, έχει πραγματοποιήσει καλές εντυπώσεις στα δύο φιλικά παιχνίδια με Ντάγκεναμ και Τζίλιγχαμ, μετρώντας μια ασίστ και ένα γκολ, και δεν είναι απίθανο αν μέσα στις επόμενες ημέρες του προταθεί συμβόλαιο για να συνεχίσει την καριέρα του στους «αετούς».

Μια τέτοια εξέλιξη φυσικά και θα ευχαριστούσε τον Παναθηναϊκό ο οποίος θέλει να απαλλαγεί από το «βαρύ» συμβόλαιο του.

«Έχει εντυπωσιαστεί με τα πάντα στην Κρίσταλ Πάλας, αλλά και με τον προπονητή. Ελπίζει πως μπορεί να συμφωνήσει με την ομάδα», δήλωσε ο ατζέντης του 27χρονου άσου, Λέον Κάλαντερ, στο «Sky Sports».

Από την άλλη, ο τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας, Ίαν Χόλογουεϊ τόνισε:

«Εξαρτάται από το αν θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας και τις δικές μου. Θα πρέπει να τον φέρουμε στην επιθυμητή κατάσταση. Μετά τις κούρσες που κάνει χρειάζεται λίγο χρόνο για να επανέλθει.

Μου αρέσει σαν παίκτης. Αυτά που μου είπαν για το χαρακτήρα του δεν είναι αληθή, γιατί υπήρχαν πολλές φήμες. Όμως εκείνος πάντα παίζει με το χαμόγελο στα χείλη και δουλειά μου είναι να του προσφέρω ένα συμβόλαιο
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.