Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιλέγει Ρωσία αντί για Ελλάδα ο Λοντίγκιν

Επιλέγει Ρωσία αντί για Ελλάδα ο Λοντίγκιν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/7/2013 00:29
Αβέβαιο κρίνεται το μέλλον του Γιούρι Λοντίγκιν στην εθνική Ελλάδας, αφού ο 23χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να διαλέξει την ρώσικη υπηκοότητα. «Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο από την Ελλάδα», δήλωσε ο παίκτης.

Ο Λοντίγκιν ο οποίος έχει Ρώσο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα με αποτέλεσμα να διαθέτει και τα δύο διαβατήρια, μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιθυμεί, με τον ίδιο να προτιμά όπως όλα δείχνουν αυτό της Ρωσίας.

Ο λόγος που επιλέγει το Ρωσικό διαβατήριο, είναι για να μην πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ της Ζενίτ, με τον ίδιο παράλληλα να αποκαλύπτει πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την ΕΠΟ για το συγκεκριμένο θέμα:

«Είναι ένα θέμα που ακόμα δεν έχω συζητήσει με κανένα στην Ελλάδα. Κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο και δεν με ρώτησε τίποτα. Θα δούμε. Όταν ήρθα στην Αγία Πετρούπολη, ήξερα πως έπρεπε να επιλέξω και πως θα έχω μόνο την ρωσική υπηκοότητα», τόνισε συγκεκριμένα ο Λοντίγκιν.

Ο ίδιος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ελπίδων και έχει κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ανδρών αλλά δεν έχει αγωνιστεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.