Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ έξι αστέρων!

ΠΑΟΚ έξι αστέρων!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2013 23:11
Μαγική εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ ο οποίος διέλυσε με το εντυπωσιακό 6-0 την Νις στο φιλικό –πρόβα τζενεράλε για τις διπλές αναμετρήσεις με την Μέταλιστ. Χατ-τρικ σε 7 λεπτά από Αθανασιάδη.

Ο ΠΑΟΚ «σκόρπισε» στην Τούμπα την 4η του περσινού γαλλικού πρωταθλήματος, Νις, παίρνοντας τη νίκη με 6-0, με τα πέντε γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο μέρος. Σε αυτό έβαλε το… χεράκι του και ο Κλοντ Πιέλ ο οποίος άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα των γάλλων στο ημίχρονο, χωρίς αυτό βέβαια να μειώνει την εντυπωσιακή εμφάνιση της ελληνικής ομάδας η οποία έδειξε πανέτοιμη για τους διπλούς αγώνες με τη Μέταλιστ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδειξε τρομερή διάθεση, έβγαλε ενέργεια στην επίθεση, ενώ παράλληλα ήταν θετικός και στην άμυνα, καθώς δεν επέτρεψε στους παίκτες της Νις να απειλήσουν σημαντικά της εστία του, πλην ελάχιστων περιπτώσεων.

Το σκορ άνοιξε στο 34’ χάρη σε αυτογκόλ του Πιέλ σε προσπάθεια του να απομακρύνει. Τα εντυπωσιακά ωστόσο ήρθαν στο δεύτερο μέρος, με τον Γεωργιάδη να κάνει την αρχή, σκοράροντας για το 2-0 στο 54’, ενώ στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Αθανασιάδης ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 62’ και σημείωσε χατ-τρικ μέσα σε 7 λεπτά (74’, 78’, 81’), κλέβοντας έτσι τις εντυπώσεις στη φιλική αναμέτρηση.

Τελικώς, ο Κατσικάς με γκολ στο 90’ έβαλε το «κερασάκι» στην εκπληκτική εμφάνιση του ΠΑΟΚ, γράφοντας το τελικό 6-0.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου (69' Σκόνδρας), Βίτορ (84' Κατσικάς), Κατσουράνης, Λίνο (72' Σπυρόπουλος), Λάζαρ (62' Αθανασιάδης), Τζιόλης (84' Κάτσε), Γεωργιάδης (72' Ολίσε), Βούκιτς (62' Λόρενς), Λούκας, Σαλπιγγίδης (77' Νέσιντ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.