Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοινώθηκε στον Αστέρα ο Γκρατσίνι

Ανακοινώθηκε στον Αστέρα ο Γκρατσίνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2013 18:47
Ακόμα μια σπουδαία μεταγραφή για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμπάσταιν Γκρατσίνι για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον ίδιο να διαλέγει το νούμερο «10».

Ο έμπειρος Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Αρκάδες και αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε ο Ρούμπερ Ράγιος, διαλέγοντας μάλιστα και τη φανέλα με το νούμερο «10».

Η ανακοίνωση: «Ο Αργεντινός Σεμπάστιαν Γκρατσίνι αποτελεί το όγδοο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η απόκτηση του Γκρατσίνι αποτελεί μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση του Αστέρα, αφού πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή με υψηλή τεχνική κατάρτιση και παραστάσεις από πολλά πρωταθλήματα σε Ευρώπη και Αμερική.

Ο Γκρατσίνι γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1981 στο Ροζάριο της Αργεντινής, έχει ύψος 1.81, ζυγίζει 77 κιλά και στον Αστέρα θα φοράει το Νο10, που μπορεί να μη σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο για τον ίδιο, αλλά το επέλεξε διότι το φορούσε και σε προηγούμενες ομάδες.

Η καριέρα του Γκρατσίνι ξεκίνησε από τη Σέντραλ Κόρντομπα (2001-2003), στη συνέχεια πήγε για ένα χρόνο στην Ισπανική Σεβίλλη και στη Βελγική Εξελσιόρ, για να επιστρέψει το 2004 στη χώρα του παίζοντας για τη Σέντραλ Κόρντομπα και τον Ουνιόν Σαντσάλες, ενώ για ένα χρόνο φόρεσε τη φανέλα της Ιταλτσάο στη Βενεζουέλα.

Ο Γκρατσίνι έπαιξε ένα χρόνο στην Ιταλία για λογαριασμό της Σεστρέσε (2007-2008), πριν επιστρέψει στην Αργεντινή και παίξει στη Νιου Ολντ Μπόις (9 αγώνες-1 γκολ), τη Ρασίγκ Κλαμπ (34 αγώνες-5 γκολ) και την Ολ Μπόις (22 αγώνες-5 γκολ).

Το καλοκαίρι του 2011 ο Γκρατσίνι μεταγράφηκε στις ΗΠΑ και έπαιξε δύο χρόνια στη Σικάγο Φάιρ (25 αγώνες-7 γκολ), ενώ το τελευταίο εξάμηνο φόρεσε τη φανέλα της Ατλέτικο Ραφαέλα και έπαιξε στο Αργεντίνικο πρωτάθλημα (25 αγώνες-3 γκολ)».

«Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Γκρατσίνι τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα και θα παίξω με τη φανέλα του. Σημαντικό ρόλο στο να έρθω στον Αστέρα έπαιξε η πολύ καλή πορεία της ομάδας την προηγούμενη χρονιά, ότι έμαθα τα καλύτερα από τους Καρέρα και Μπαστία με τους οποίους μίλησα και φυσικά ότι είναι μία ομάδα που συμμετέχει στο EUROPA LEAGUE.

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει ο Αστέρας τους υψηλούς στόχους που έχει βάλει, αλλά και να δείξω στους φιλάθλους τις αγωνιστικές δυνατότητες μου στο γήπεδο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.