Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα φιλική ήττα για Γιουνάιτεντ

Νέα φιλική ήττα για Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2013 17:24
Συνεχίζει να προβληματίζει στα φιλικά προετοιμασίας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία γνώρισε νέα ήττα με σκορ 3-2 από την Γιοκοχάμα Μαρίνος, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες να παρουσιάζει αρκετά αμυντικά προβλήματα. Εντυπωσίασε ξανά ο Λίνγκαρντ.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας έμειναν πίσω στο σκορ μόλις στο 27ο δευτερόλεπτο του αγώνα, ωστόσο με γκολ του 19χρονου μέσου Λίνγκαρντ -ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει- και με αυτογκόλ του Τασίρο, οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν το προβάδισμα με τη συμπλήρωση της μιας ώρας.

Ωστόσο η ιαπωνική ομάδα κατάφερε να γυρίσει το σκορ με δύο τέρματα στο 50' και στο 88', υποχρεώνοντας την Γιουνάιτεντ σε ήττα με 3-2.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα του Μόγιες στον πάγκο της Γιουνάιτεντ σε τρία παιχνίδια προετοιμασίας, κάτι που δείχνει πως ο Σκωτσέζος τεχνικός θα πρέπει να περιορίσει τα αμυντικά κενά που παρουσιάζει η ομάδα του, εάν θέλει αυτή να είναι απολύτως έτοιμη για την αναμέτρηση του Κουμιούνιτι Σιλντ απέναντι στη Γουίγκαν στις 11/8, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Φάμπιο, Έβανς (Σμόλινγκ), Εβρά, Αντερσον, Κλέβερλι, Ζαχά (Γκιγκς), Λίνγκαρντ (Γιανγκ), Γιανουζάι (Καγκάβα), Φαν Πέρσι (Γουέλμπεκ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.