Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επεισόδια πριν την έναρξη του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ - με βαριά καμπάνα κινδυνεύει η ΑΕΚ!

Επεισόδια πριν την έναρξη του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ - με βαριά καμπάνα κινδυνεύει η ΑΕΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2017 20:15
Μάχες ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και δυνάμεις των ΜΑΤ σημειώθηκαν στη Θύρα 35 του «ΟΑΚΑ», αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο, πριν από την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας για την «Ένωση».

Περίπου μισή ώρα πριν την σέντρα του αγώνα του ντέρμπι «Δικεφάλων» ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και των δυνάμεων της Αστυνομίας.

Οπαδοί της Ένωσης προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήριο στην Θύρα 35, όμως δυνάμεις της αστυνομίας τους ακολούθησαν εντός γηπέδου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συγκρούσεις και ρίψη δακρυγόνων. Τα επεισόδια μάλιστα συνεχίστηκαν και στον περιβάλλοντα χώρο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ΑΕΚ κινδυνεύει με σοβαρή τιμωρία σε περίπτωση που κριθεί ότι τα επεισόδια συνδέονται με βιαιοπραγία κατά προσώπων και φθορά ιδιοκτησίας. Βάση του πειθαρχικού κώδικα, η προβλεπόμενη ποινή περιλαμβάνει χρηματικό πρόστιμο 50.000 - 250.000 ευρώ, τιμωρία της έδρας του συλλόγου για 2 - 4 αγωνιστικές και αφαίρεση τριών βαθμών.

Αν, πάντως, η Έκθεση της Αστυνομίας δεν κάνει λόγο για επεισόδια που συνδέονται με βιαιοπραγία κατά προσώπων και φθορά ιδιοκτησίας, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ΑΕΚ θα κληθεί να πληρώσει χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000-100.000 ευρώ. Να σημειωθεί πως η «Ένωση» δεν είναι υπότροπη για επεισόδια στη φετινή σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.