Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έχασε αλλά άρεσε κόντρα στη Γουίγκαν ο Ατρόμητος

Έχασε αλλά άρεσε κόντρα στη Γουίγκαν ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2013 00:16
Θετικά στοιχεία έδειξε στο πρώτο του φιλικού επί αγγλικού εδάφους ο Ατρόμητος, ο οποίος μπορεί να γνώρισε την ήττα με 2-1 από την κυπελλούχο Αγγλίας Γουίγκαν, ωστόσο είχε καλή εικόνα και θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα. Ο Καραμάνος το γκολ.

Αρκετά καλά στοιχεία έδειξε στο παιχνίδι του ο Ατρόμητος στο πρώτο του φιλικό επί αγγλικού εδάφους απέναντι στην Γουίγκαν, και παρά την ήττα με 2-1, άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Οι Περιστεριώτες έμειναν νωρίς πίσω στο σκορ με αμφισβητούμενο πέναλτι του Γκόμεζ στο 7’, ενώ ο Φορτουνέ με δυνατό σουτ έκανε το 2-0 στο 35’. Ωστόσο μετά το πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έδειξε καλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, όντας καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος, παρά τις πολλές αλλαγές, η ελληνική ομάδα ήταν αρκετά καλή, και μάλιστα κατάφερε να μειώσει στο 77’ με τον Καραμάνο ο οποίος συνεργάστηκε ωραία με τον Φάμπιο και τελικώς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Μάλιστα ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο να πετύχει ακόμα ένα τέρμα, με τον Καραμάνο να σουτάρει στο 84’, ωστόσο ο ΜακΚαν κατάφερε να διώξει, αποσοβώντας τον κίνδυνο για την Γουίγκαν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.