Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απών από την προπόνηση Τζιμπούρ και Αμπντούν

Απών από την προπόνηση Τζιμπούρ και Αμπντούν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/7/2013 23:53
Χωρίς τους Ραφίκ Τζεμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ρέντη μετά την επιστροφή της ομάδας από το Ζέεφελντ.

Έπειτα από διήμερο ρεπό μετά την επιστροφή από το Ζέεφελντ της Αυστρίας, οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας, ωστόσο το «παρών» δεν έδωσαν οι δύο Αλγερινοί, Ραφίκ Τζεμπούρ και Τζαμέλ Αμπντούν.

Μάλιστα ο πρώτος συνεχίζει να μην δείχνει … σημάδια ζωής, παρότι στον Ολυμπιακό του έχουν ξεκαθαρίσει πως η άδεια του έχει λήξει και πως θα πρέπει να εμφανίζεται στις προπονήσεις.

Έτσι, αυτές οι εξελίξεις δείχνουν πως ο Αλγερινός φορ δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι περιμένουν πλέον να φέρει μία ικανοποιητική πρόταση από άλλη ομάδα ώστε να τον παραχωρήσουν.

Από την άλλη, ούτε ο συμπατριώτης του Αμπντούν έδωσε το «παρών», ωστόσο η υπόθεση της μεταγραφής του βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό.
Μάλιστα φέρεται πως στο «κόλπο» της απόκτησης του έχει μπει και η Αλ Γκαράφα από το Κατάρ, η οποία είναι έτοιμη να δώσει το ποσό των 3 εκατ. ευρώ στους Πειραιώτες.

Στα της προπόνησης, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ακολούθησε κανονικά το αερόβιο κομμάτι του προγράμματος, ωστόσο εν συνέχεια προφυλάχθηκε για προληπτικούς λόγους, μένοντας εκτός του τελευταίου κομματιού της προπόνησης, λόγω μίας ελαφριάς λοίμωξης του αναπνευστικού.

Τα «σκάει» για Μασάντο η Ρούμπιν Καζάν


Απών από την προπόνηση Τζιμπούρ και Αμπντούν
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «A Bola», η Ρούμπιν Καζάν ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Πάουλο Μασάντο και μάλιστα είναι διατεθειμένη να προσφέρει το ποσό των 4. εκατ ευρώ στους Πειραιώτες για την απόκτηση του.

Έτσι, μετά το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας τον περασμένο Φεβρουάριο, ακόμα μια ρώσικη ομάδα ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Πορτογάλο μέσο.

Να σημειωθεί πως στο ίδιο δημοσίευμα, γίνεται λόγος πως ο Ολυμπιακός θέλει αξιώνει 5.5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.