Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπογράφει για τρία χρόνια στην Μπαρτσελόνα ο Μαρτίνο

Υπογράφει για τρία χρόνια στην Μπαρτσελόνα ο Μαρτίνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/7/2013 21:02
Νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι ο Χεράρδο Μαρτίνο ο οποίος σύμφωνα με τους Καταλανούς, συμφώνησε σε όλα για τριετές συμβόλαιο!

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, οι «μπλαουγκράνα» ήρθαν σε συμφωνία με τον Χεράρδο "Τάτα" Μαρτίνο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου για τα επόμενα τρία χρόνια αντικαθιστώντας έτσι τον Τίτο Βιλανόβα.

Οι Άντονι Θουπιθαρέτα και Ραούλ Σανλεΐ βρέθηκαν σήμερα στο Μπουένος Άιρες και κατάφεραν να αποσπάσουν το «ναι» του 50χρονου τεχνικού ο οποίος αναμένεται να αναλάβει το «τιμόνι» ευρωπαϊκής ομάδας για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα ο ίδιος έχει διατελέσει ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Παραγουάης από το 2006 έως το 2011, ενώ έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα της χώρας ως τεχνικός της Λιμπερτάντ (2002,2003,2006) την οποία οδήγησε και στο Κύπελλο Παραγουάης το 2004.

Ωστόσο η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του ήταν την περσινή σεζόν, όπου κατέκτησε με τη Νιούελς το Τορνέο Φινάλ (πρώην Κλαουσούρα) της Αργεντινής, ενώ παράλληλα έφτασε με την ομάδα μια …ανάσα από τους τελικούς του Κόπα Λιμπερταδόρες, καθώς έχασε την πρόκριση στα πέναλτι από την Ατλέτικο Μινέιρο.

Όπως αναφέρουν οι ισπανικές ιστοσελίδες δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα, στην οποία θα γίνονται γνωστές και περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος προτού γίνει γνωστή η συμφωνία των δύο πλευρών, με δηλώσεις του στο «Fox Sports», τόνισε πως του ταιριάζει το στιλ της Μπαρτσελόνα:

«Ναι, πιστεύω πως μου ταιριάζει το στιλ της Μπαρτσελόνα. Δεν θα μου είναι δύσκολο να προσαρμοστώ. Έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν τη μπάλα σε μικρούς χώρους, κάτι που λίγες ομάδες μπορούν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασκείται κριτική σε μία ομάδα που βρίσκεται για 5 χρόνια στην κορυφή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.