Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοιτάζει Σικέιρα η Ρεάλ

Κοιτάζει Σικέιρα η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2013 17:14
Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο αριστερός μπακ της Γρανάδα, Γκουλιέρμε Σικέιρα καθώς σύμφωνα με ισπανικά Μεσα θεωρείται από τους ανθρώπους της «βασλίσσας» ως ο κατάλληλος για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Φάμπιο Κοεντράο ο οποίος είναι στα πρόθυρα της εξόδου.

Σύμφωνα με την «Marca», οι «μερέγχες» εξετάζουν την περίπτωση του 27χρονου βραζιλιάνου άσου για τη θέση του αριστερού μπακ μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Φάμπιο Κοεαντρό.

Ο Σιγκουέιρα αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στη Γρανάδα και σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ, της Γαλατάσαραι και της Έβερτον, με την τελευταία μάλιστα να φέρεται πως έκανε επίσημη πρόταση ύψους 4 εκατ. λιρών για την απόκτηση του, ωστόσο η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν την έκανε αποδεκτή.

Να σημειωθεί πως η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ, ωστόσο η Ρεάλ ευελπιστεί πως θα πάρει τον παίκτη με ένα ποσό που θα πλησιάζει τα 8 εκατ. ευρώ.

Και αυτό γιατί ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της Γρανάδα, Κίκε Πίνα, ενώ φέρεται πως προτίθεται να παραχωρήσει και έμψυχα ανταλλάγματα ώστε να ρίξει την τιμή του βραζιλιάνου αριστερού μπακ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.