Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρωσία: Σοκ στο 90+5' για Ζενίτ, καλός ο Λοντίγκιν

Ρωσία: Σοκ στο 90+5' για Ζενίτ, καλός ο Λοντίγκιν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2013 15:38
Με γκολ του Ρόντον στο 90+5’, η Ρούμπιν γύρισε το παιχνίδι κόντρα στη Ζένιτ και πήρε τη νίκη με 2-1 στο Καζάν για την 2η αγωνιστική της ρώσικης Πρέμιερ Λιγκ. Θετική παρουσία για τον Λοντίγκιν.

Δεν κατάφερε να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα η Ζενίτ, η οποία αν και προηγήθηκε απέναντι στην Ρούμπιν, είδε την αντίπαλο της να γυρίζει το παιχνίδι και να παίρνει τη νίκη στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης πήρε νωρίς προβάδισμα με γκολ του Ντάνι στο 6ο λεπτό, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους φιλοξενούμενους, με τον Καραντενίζ στο 51’ να ισοφαρίζει σε 1-1, ενώ ο Ρόντον στο 90+5’ με εξαιρετική κεφαλιά, νίκησε τον Λοντίγκιν για το τελικό 2-1.

Να σημειωθεί πως ο διεθνής Έλληνας γκολκίπερ είχε στο ενεργητικό του εξαιρετικές επεμβάσεις στο ματς και παρά τα δύο γκολ που δέχθηκε, η εμφάνιση του κρίνεται θετική.

Με αυτή τη νίκη η Ρούμπιν Καζάν βρίσκεται για την ώρα στην κορυφή του πρωταθλήματος με 4 βαθμούς, όσους έχει η Κούμπαν του Τζιμπρίλ Σισέ, η Ντιναμό και Λοκομοτίβ Μόσχας και η Αμκαρ Περμ .

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.