Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στον Αστέρα ο Γκοϊάν

Υπέγραψε στον Αστέρα ο Γκοϊάν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2013 13:24
Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντορίν Γκοϊάν για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 32χρονος υψηλόσωμος στόπερ (1.94 μ) αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες μεταγραφικές κινήσεις στην ιστορία του Αστέρα, με τον ίδιο να είναι βασικός και αντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας της εθνικής Ρουμανίας μετρώντας 52 συμμετοχές, ενώ παράλληλα έχει σπουδαία εμπειρία στην Ευρώπη όπου έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ίδιος ήταν αρχηγός στην Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ έχει εμπειρία και από την Ιταλία, στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα της Παλέρμο και της Σπετσια ως δανεικός από την Ρέιντζερς.

Ο ίδιος υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης και εν συνεχεία έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Αρκάδων:

«Σημαντικό ρόλο να έρθω στην Τρίπολη έπαιξε το ενδιαφέρον και η επιμονή που έδειξε ο Αστέρας, που με έκανε να καταλάβω πόσο πολύ με θέλει στην ομάδα. Μίλησα με την οικογένεια μου και αποφασίσαμε να έρθουμε.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο, η εθνική ομάδα συμμετέχει τόσο στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όσο και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και αυτό καθιστά το ελληνικό ποδόσφαιρο πολύ ενδιαφέρον.

Ο Αστέρας κάθε χρόνο πάει καλύτερα, τα τελευταία χρόνια τερματίζει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, προκρίθηκε στο EUROPA LEAGUE και είμαστε εδώ για να πάει η ομάδα ακόμα καλύτερα. Είναι σημαντικό να παίζει η ομάδα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είμαι λίγο πίσω στις προπονήσεις, αφού οι συμπαίκτες μου έχουν ξεκινήσει προετοιμασία εδώ και αρκετό καιρό, αλλά σύντομα πιστεύω και μέσα από την σκληρή δουλειά που θα κάνουμε στο γήπεδο θα είμαι στο ίδιο επίπεδο
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.