Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οπαδοί της Λέγκια έδειραν τους παίκτες της ομάδας τους για την ήττα στο ντέρμπι!

Οπαδοί της Λέγκια έδειραν τους παίκτες της ομάδας τους για την ήττα στο ντέρμπι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2017 00:56
Απίθανα σκηνικά στην Πολωνία, καθώς οργανωμένοι οπαδοί της Λέγκια Βαρσοβίας χτύπησαν τους παίκτες της ομάδας τους αμέσως μετά την συντριβή με 3-0 από την Λεχ Πόζναν.

Η βαριά ήττα της Λέγκια Βαρσοβίας από τη μισητή Λεχ Πόζναν (3-0) προκάλεσε το ξέσπασμα των οργανωμένων οπαδών των πρωταθλητών, οι οποίοι θέλησαν να… τιμωρήσουν τους παίκτες για την εμφάνιση τους.

Το σκηνικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν περίπου 70 χούλιγκαν της Λέγκια περίμεναν στο πάρκινγκ του γηπέδου την αποστολή που επέστρεφε από το Πόζναν, κι αφού κατέβασαν από το πούλμαν τον Κροάτη τεχνικό Ρομέο Γιόζακ που έκανε το ντεμπούτο του («εσύ δεν μας φταις σε τίποτα» του είπαν) ξυλοφόρτωσαν όλους τους παίκτες της ομάδας, μεταξύ των οποίων τον πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης, του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, Αρκάντιους Μάλαρτζ.

Μάλιστα απείλησαν ότι θα κάνουν πάλι το ίδιο, αν επαναληφθούν τέτοιες παθητικές εμφανίσεις. Οι περισσότεροι παίκτες της ομάδες σκέφτονται ήδη το ενδεχόμενο προσφυγής, ενώ ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι καταδικάζει το γεγονός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.