Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στον τελικό η Σουόνσι

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στον τελικό η Σουόνσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2013 00:34
Στον τελικό του Λιγκ Καπ για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίθηκε η Σουόνσι, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Τσέλσι στο «Λίμπερτι», ωστόσο το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο της έδωσε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τη Μπράντφορντ.

Καλύτερα μπήκε στα πρώτα λεπτά η Σουόνσι, η οποία και απείλησε δύο-τρεις φορές τημ εστία του Τσεχ, κυρίως με αντεπιθέσεις, ωστόσο ο κίπερ των «μπλε» κράτησε το μηδέν. Όσο περνούσαν τα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν μέτρα, ωστόσο με εξαίρεση μία φάση του Μπα, δεν κατάφερναν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες στην εστία των «κύκνων».

Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, μιας και όσο πέρναγαν τα λεπτά, το άγχος βάραινε τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Τσέλσι, η οποία έπρεπε να σκοράρει δύο γκολ για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Μάλιστα στο 80’ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα, όταν ο Αζάρ κλότσησε ένα ball-boy το οποίο έκανε καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα.

Ο Μπενίτεθ έριξε στο ίδιο λεπτό τον Φερνάντο Τόρες, ωστόσο οι Λονδρέζοι παρά τα 6 λεπτά των καθυστερήσεων δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με αποτέλεσμα η Σουόνσι να πάρει τελικώς το πολυπόθητο εισιτήριο για το «Γουέμπλει».

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στον τελικό η Σουόνσι
* Η κλοτσιά του Αζάρ στο ball-boy

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.