Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κάταγμα στα πλευρά ο Αγκουέρο ύστερα από τροχαίο!

Κάταγμα στα πλευρά ο Αγκουέρο ύστερα από τροχαίο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/9/2017 16:23
Ο Σέρχιο Αγουέρο τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Άμστερνταμ, υπέστη κάταγμα στα πλευρά και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες!

Το ταξί που επέβαινε ο Σέρχιο Αγκουέρο με προορισμό το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε μία κολόνα, με αποτέλεσμα ο Αργεντινός να υποστεί κάταγμα στα πλευρά. Μάλιστα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα μπορούσε ακόμα και να χάσει τη ζωή εάν δεν φορούσε τη ζώνη του!

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι είχε ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη συναυλία του Κολομβιανού τραγουδιστή, Maluma. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ιδανικά για τον 29χρονο επιθετικό, καθώς θα μείνει στα πιτς για περίπου δύο μήνες.

O Αγκουέρο είχε αρχίσει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν, μετρώντας εφτά γκολ και τρεις ασίστ σε οχτώ συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

«Όπως μου είπε ο Σέρχιο, ο οδηγός ταξί πήγαινε πολύ γρήγορα. Σ’ εκείνο το σημείο ο Σέρχιο έβαλε τη ζώνη του και του ζήτησε να επιβραδύνει. Ο οδηγός του είπε οκ ωστόσο στη συνέχεια βγήκε εκτός πορείας και τράκαρε στην κολόνα», δήλωσε στο «TyC» ο πατέρας του Αγκουέρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.