Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέντε αποβολές στο ντέρμπι της Πόλης!

Πέντε αποβολές στο ντέρμπι της Πόλης!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2017 00:50
Η Φενέρμπαχτσε με δύο πέναλτι νίκησε 2-1 την Μπεσίκτας στο ντέρμπι της Πόλης, με τον διαιτητή να βγάζει 12 κίτρινες κάρτες και 5 κόκκινες!

Σ’ ένα παιχνίδι που μόνο ποδόσφαιρο δεν θύμισε, η Φενέρμπαχτσε κέρδισε με 2-1 την Μπεσίκτας στο «Σουκούρ Σαράκογλου» και μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά στους δύο βαθμούς. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με εύστοχα πέναλτι των Τζουλιάνο (20’) και Γιάνσεν (86’), ενώ οι φιλοξενούμενοι, που γνώρισαν την πρώτη τους φετινή ήττα, μείωσαν στο 87’ με τον Νεγρέδο.

Το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης είχε πολύ… ξύλο και συνολικά 17 κάρτες, από τις οποίες οι 12 ήταν κίτρινες και οι 5 κόκκινες. Νέτο (45') και Κομπαγιάσι (88') αποβλήθηκαν για τους γηπεδούχους, ενώ Κουαρέσμα (43'), Χάτσινσον (85'), Οζιακούπ (90'+6') άφησαν με οκτώ (!) τους φιλοξενούμενους. Είδηση αποτελεί φυσικά το γεγονός ότι ο Πέπε δεν πήρε ούτε κίτρινη κάρτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι!

Φενέρμπαχτσε: Καμενί, Ίσλα, Νόιστεντερ, Νέτο, Χασάν Αλί Καλντιρίμ (75' Ισμαΐλ Κιοϊμπασί), Σόουζα, Οζάν Τουφάν, Μεχμέτ Εκιτσί (46' Μεχμέτ Τοπάλ), Βαλμπουενά (69' Αλπέρ Ποτούκ), Ζιουλιάνο, Φίνσεντ Γιάνσεν.

Μπεσίκτας: Φάμπρι, Μεδέλ (81' Τολγκάι Αρσλάν), Πέπε, Τόσιτς, Τζανέρ Ερκίν, Χάτσινσον, Ογκουζχάν Οζιακούπ, Ταλίσκα (58' Νεγρέδο), Κουαρέσμα, Μπάμπελ, Τζενκ Τοσούν (77' Λενς).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.