Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πύρρειος νίκη για Παναθηναϊκό (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Πύρρειος νίκη για Παναθηναϊκό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2017 23:09
Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 την ΑΕΛ στη Λεωφόρο για την πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου, ωστόσο έχασε τον Λουτσιάνο, ο οποίος πιθανότατα έπαθε σοβαρή ζημιά στο γόνατο. Τσάβες (18’) και Μολίνς (90+4’) τα γκολ, δύο δοκάρια είχαν οι «βυσσινί»

Με το δεξί ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός την πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδας. Οι «πράσινοι» κέρδισαν με 2-0 την ΑΕΛ στη Λεωφόρο, ωστόσο έχασαν με τραυματισμό τον Λουτσιάνο, καθώς υπάρχουν φόβοι πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη προηγήθηκε στην πρώτη της μεγάλη ευκαιρία. Στο 18’ ο Τσάβες έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε τον Γιοβάνοβιτς και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μπόζοβιτς, «γράφοντας» το 1-0. Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, με τον διαιτητή να μοιράζει αρκετές κίτρινες κάρτες.

Ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» το 2-0 στο 61’ όταν μετά από γύρισμα του Γιόχανσον, ο Μουνιέ έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά ο Μπόζοβιτς απομάκρυνε. Ένα λεπτό μετά, ο Μουνιέ έδωσε τη θέση του στον Βιγιαφάνες, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τις 31 Μαΐου και το παιχνίδι πλει-οφ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στο 68’ η ΑΕΛ έφτασε μια «ανάσα» από την ισοφάριση, έχοντας δοκάρι με απευθείας φάουλ του Γουάλας. Ακολούθησαν δύο επεμβάσεις του Μπόζοβιτς σε σουτ των Χίλιεμαρκ (73’) και Χατζηγιοβάνη (76’) και στο 80’ οι «βυσσινί» είχαν δεύτερο δοκάρι με σέντρα-σουτ του Περόνε.

Στο 84’ ο Μπόζοβιτς έδιωξε με το πόδι το σουτ του Μολίνς, ο οποίος στο 89’ σημάδεψε το δοκάρι με πλασέ μέσα από την περιοχή. Ο Σουηδός κατάφερε τελικά να χριστεί σκόρερ στο 90+4’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 ύστερα από ωραία συνεργασία με τον Χίλιεμαρκ.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Ρέις (72' Χίλιεμαρκ), Τσάβες, Μουνιέ (62' Βιγιαφάνιες), Λουτσιάνο (78' Μολίνς), Κουρμπέλης, Σιλά, Μολέδο, Χατζηγιοβάνης

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Κούσας, Περόνε, Κριζμάν (72' Ναζλίδης), Γουάλας, Ρέντζας, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Άντονι, Δερμιτζάκης (60' Ναβάρο), Λεοζίνιο (62' Κρητικός)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.