Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα ο Βιλανόβα!

Αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα ο Βιλανόβα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2013 19:15
Είδηση-σοκ στην Μπαρτσελόνα, καθως ο Τίτο Βιλανόβα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν έχει βελτιωθεί. Αναλαμβάνει προσωρινά ο Ρούμπι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των δύο αθλητικών εφημερίδων της Βαρκελώνης, «Sport» και «Mundo Deportivo», ο Τίτο Βιλανόβα θα αποχωρήσει από τον πάγκο των «μπλαουγκράνα», κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου (21:30) του προέδρου Σάντρο Ροσέλ και του αθλητικού διευθυντή Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Αιτία της αποχώρησης του Ισπανού τεχνικού είναι η κατάσταση της υγείας του η οποία δεν παρουσίασε βελτίωση, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην μπορέσει να συνεχίσει στον πάγκο των πρωταθλητών Ισπανίας.

Όπως αναφέρεται προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο Ρούμπι.

Υπενθυμίζεται πως στις 19 Δεκεμβρίου η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως ο Βιλανόβα πάσχει από καρκίνο στην παρωτίδα για δεύτερη φορά με αποτέλεσμα στις 20 Δεκεμβρίου να υποβληθεί σε εγχείρηση και εν συνεχεία να ακολουθήσει χημειοθεραπεία για περίπου έξι εβδομάδες. Ο βοηθός του Ζόρντι Ρόουρα ανέλαβε καθήκοντα πρώτου προπονητή ως τα τέλη Μαρτίου όταν και ο Βιλανόβα επέστρεψε στον πάγκο.

Ωστόσο οι νέες εξετάσεις που υποβλήθηκε, έδειξαν πως η κατάσταση της υγείας του δεν έχει βελτιωθεί, με αποτέλεσμα ο 44χρονος να παραιτηθεί από την Μπαρτσελόνα. Περισσότερα θα ξέρουμε μετά τις 21:30 όπου οι Ροσέλ και Θουμπιθαρέτα θα δώσουν συνέντευξη Τύπου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.