Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Μάντσεστερ Σίτι και ο Γιόβετιτς!

Στην Μάντσεστερ Σίτι και ο Γιόβετιτς!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/7/2013 01:54
Μια μέρα μετά την απόκτηση του Αλβάρο Νεγρέδο, η Μάντσεστερ Σίτι απέκτησε και δεύτερο επιθετικό, καθώς η Φιορεντίνα ανακοίνωσε την μεταγραφή του Στέφαν Γιόβετιτς στους «πολίτες», με το ποσό της μεταγραφής να φέρεται πως αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο μεταγραφικό παζάρι η Μάντσεστερ Σίτι η οποία, μετά την μεταγραφή του Νεγρέδο, ήρθε σε συμφωνία με την Φιορεντίνα για την απόκτηση και του Στέφαν Γιόβετιτς, με τον Μαυροβούνιο επιθετικό να αναμένεται να βρεθεί την Παρασκευή στο Μάντσεστερ για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Την συμφωνία των δύο ομάδων ανακοίνωσε η Φιορεντίνα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter: «Ανακοινώνεται η συμφωνία για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Στέφαν Γιόβετιτς στη Μάντσεστερ Σίτι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «βιόλα» θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 30 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης πιθανότατα παρουσιαστεί μαζί με τον Νεγρέδο την Παρασκευή. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η Σίτι ξόδεψε μέσα σε σχεδόν δύο ημέρες το ποσό των 48 εκατ. ευρώ, καθώς η μεταγραφή του Ισπανού από την Σεβίλλη κόστισε 28 εκατομμύρια.

Νέα ήττα για Σίτι, αποχώρησε ο Πελεγκρίνι


Στην Μάντσεστερ Σίτι και ο Γιόβετιτς!
Μπορεί στο μεταγραφικό παζάρι η Σίτι να εντυπωσιάζει, ωστόσο στο γήπεδο δείχνει ότι θέλει ακόμα δουλειά, καθώς οι «πολίτες» γνώρισαν δεύτερη φιλική ήττα σε ισάριθμα ματς, καθώς ηττήθηκαν με 2-1 από την Αμαζούλου, σε ένα ματς που απουσίαζε από τον πάγκο τους ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο Χιλιανός τεχνικός αποχώρησε από την προετοιμασία της ομάδας για οικογενειακούς λόγους, και ο βοηθός του Μπράιαντ Κιντ είδε τους παίκτες της ομάδας να γνωρίζουν την ήττα απέναντι στον σύλλογο της Ν. Αφρικής.

Ο Εντουλούλα στο 20' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, και παρά την ισοφάριση του Μίλνερ 6 λεπτά μετά, ο Νιαντόμπο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 89’, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για την Αμαζούλου!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.